2777
2789

منتظرم ساعت ۸ بشه برم واس دادخواست طلاق شوهرم مثل سگ دیشب کتکم زد کلی فحش زشت داد بهم گفت بابات خونه ش جایی بود ک دختر خراب پروروش داده خیلی حرفای دیگ کلی فحش زشت نصیب خانواده م کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخته همه تایپیکا شده طلاق منم الان یکیشو نوشتم ای خدا کمکمون کن بحق پنج تن خسته شدیم بریدیم از ا ...

من شوهرم ۷ سال کتکم میزنه ب مامانم به خانوادم خیلی فحش های بد میده. هم خیانت کار هم قرصی هم معتاد هم عرق خور

حتما علاوه بر اون قید ابرو مم باید بزنم ی بچه ۹ ماهه دارم نمیدونم چی میشه

چرا  آبرو؟؟؟؟آبروی اون مرد بیشرف باید بره که یه جوری رفتار کرده که خانومش مجبور شده با یه بچه کوچیک تصمیم ب طلاق بگیره

بابا بعد طلاق هیچی نیست ب چز بدبختی شایدم دیگه ازدواجی نتونی داشته باشی چون جماعت ایرانی همینه خدا انشالله بهتون کمک کنه و بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید برای حل مشکلتون زیارت عاشورا میخونم خداکنه ک خدا بهترین هارو برات رقم بزنه