فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتونی بری تو سایت دادراه بخش پرسش و پاسخ رایگان سوالت رو ثبت کنی
به طور خلاصه وکیلها جواب میدن ولی ممکنه دو سه روزی طول بکشه تا سوالت تایید شه و...
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یک نفر کد پنجره خدمات دولت رو از من گرفته به هانه ی دیگه ای و رفته اطلاعات شخصی به نام ثبت کرده مثل اینکه از سال فلان ،فلان خونه رو خریدم (دروغه) و فلان جا زندگی میکنم متراژ خونم اینقدره و... حالا ویرایش نمیشه میخوام شکایت کنم حرفم به جایی میرسه؟؟؟
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 / به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را . . 🌱کاربری دست دو نفره
مگر اینکه بری حضوری یه وقت مشاور از یه وکیل بگیری که البته هزینه داره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم