2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شماهم چراغ قوه مینداختین من نور که میندازم یه چیزایی مثل کوشت اضافه میبینم

آره 

طبیعیه دیگه 

اون دماغ تیغ خورده داخلش متورم و ملتهبِ

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خیر ببینی خیالم راحت کردی

خواهش میکنم عزیزم❤

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عزیزم شماهم چراغ قوه مینداختین من نور که میندازم یه چیزایی مثل کوشت اضافه میبینم

عزیزم اونا گوشت اضافه نیست اونا چربی هست که اطراف بخیه ها بوجود میاد و خودبه خود از بین میرن.از منم اینطور شد تماس گرفتم باهاشون،گفتن چربی هست و از بین میره خودش،فقط روشو پمادتتراسایکلین چشمی بزن.حساس نشو روشون اینچیزا بعد عمل طبیعی هست دستکاریشون نکن فقط روشون پماد بزن.از من بعد۱۹روز اینجوری شد بعد۳،۴،۵روز هم کاملا برطرف شد