2777
2789

داداش همکارش پولشو خورد اونم گوشیشو ازش زد بخاطر جبران پولش قضیه مال دوسال پیشه 

الان یهویی حکم جلبشو گرفتن بردن در مغازه بابای من نشون دادن بابامم بهم زنگ زد گفت گوشیو خاموش کنین سیمکااشو درارین عکس حکمشم برام ارسال کرد 

الان شوهرم میگه ما اینو ببریم بدیم قبول نمیکنه میگه یک نوشو برام باید بخریم منم پول ندارم غلط کرد پولمو خورد 

نمیتونمم زندان برم کم کمش ۶ ماه تا ۲ سال زندان میبرن کسیم نیس سند بزاره 

من میرم گمو گور میشم به تو و رومیسا(دخترم) کاری ندارم براتون پول میزنم خودم پول لازم ندارم درحد پول بنزین و غذا برمیدارم بقیش میفرستم برای تو 

هروقتم خاستیم همو ببینیم یجا قرار میزاریم دور از خونه میام دنبالت همو ببینیم 

بچه ها چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

اخه چرا به بابای من نشون داده شماره شوهرمم داشته 

یک ادم بی وجدانیه پول شوهرمم خورد انگار ن انگار 

دیگه نمیدونم چیکار کنم مخم نمیکشه خیلی حالم بده

من با یک دختر ۱ سالو نیمه تنها چکار کنم 

مگه بچه داشتی شما؟! ۲۱سالت بود ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته تقریبا تو شرایط شما بودم ولی گذشت،ب این فکر کن ک اینم میگذره شاید اروم شدی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

مگ  پول گوشی چقد هست؟؟میتونی ی قسطی براش بخرین اگ نو میخاد الان همه‌جا قسطی میدن اگ سند میخاد‌ هم سند ماشینتون بزارین مگ ارزش گوشی چقد هست فردا برو با ی وکیل صحبت کن شوهرت الکی اواره نشه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

از اول باید شکایت میکردید!

دزدی در مقابل دزدی؟

بعد الان که باز قابل حله و باید بره معرفی کنه خودشو ، بجای معرفی کردن فرار؟

چرا یکبار عاقلانه تصمیم نمیگیرید؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سخته تقریبا تو شرایط شما بودم ولی گذشت،ب این فکر کن ک اینم میگذره شاید اروم شدی

بخدا دارم دیوونه میشم تنهایی من نمیتونم طاقت بیارم تو خونه نمیتونمم به کسی بگم تنها با یک دختر کوچولو چیکار کنم اخه

خدا لعنتش کنه انشاا... مشکلتون حل شه منم یه از خدا بی خبر از شوهرم کلاهبرداری کرد دوبار فرستادش زندان یه عالمه پول ازمون گرفت دیگه هیچی نداریم ولی بازم دست بردار نیست هنوز مشکلش حل نشده من هر لحظه هرثانیه شبانه روز هر باری که نفس میکشم میگم خدا لعنتش کنه انشاا..‌. به درد بی درمون دچار شه خدا سر عزیزاش بیاره زجر بکشه بفهمه دفعه بعدی که خواست بیاد دنبال شوهرم سفر آخرش باشه تو راه سر به نیست بشه

بخدا دارم دیوونه میشم تنهایی من نمیتونم طاقت بیارم تو خونه نمیتونمم به کسی بگم تنها با یک دختر کوچول ...

عزیزم تنها نمونید تو خونه اگه همسرتون رفتن شما هم یا برید خونه مادرتون یا خواهری بمونید و به خدا توکل کنید من کاملا شرایط شمارو درک میکنم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

گوشی حالا مدلش چیه ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝