2777
2789

تقریبا ۹ساله ازدواج کردیم و تو این ۹سال چندین بار ازش خیانت در حد چت و مجازی و یکبار جنسی دیدم

شوهرم به منو بچه ها خیلی خوب میرسه و وابستگی داره بهمون  ولی خوب دوباره فیلش یاد هندوستان کرده چند روزه مهربونتر و دست و دلبازتر خوش زبونتر شده و سرش دائم تو گوشیه و این نشونه ها بهم میگه تازه داره شروع میکنه این کار کثیفشو

چون رفتاراشو دیگه تو این همه سال حفظم

دیگه نمیخوام به روش بیارم فهمیدم و کنجکاوی نمیکنم که بفهمم کیه طرف چون تو این سال ها هربار به روش اوردم گردن نگرفت جز یکبارو و احساس میکنم قبح قضیه از اینجا به بعد میزیزه و اون پروتر میشه

و از همه مهمتر آرامش دخترام که خیلی حساسن و خودم تا مدت های طولانی از خونمون میره با جنگ و قهر و دعوا

حالا بنظرتون من چطور رفتار کنم که متوجه بشه فهمیدم

یا چطور رفتار کنم که پشیمون بشه از اینکارا  افتادن دنبال کاراهای طلاق و مهریه و دادگاه و پاسگاه و زدن خونه به اسمم همه رو سالها پیش کردم

اما نتیجه ندادن که ندادن.انگار این مرد ذاتا تنوع طلبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ میخواست نزدیکت شه یگو نزدیکم نشو میترسم مریض شم خودش میفهمه منظورتو!

یا سرد باش ابراز علاقه نکن توهم سرت همش تو گوشی باشه ک بهش بر بخوره و شک کنه بعدم بهش بگو منم مث خودت رفتار میکنم

کاری که مامان من داره میکنه اولش که فهمید خیلی ناراحت بودهمش گوشیشو چک میکردم گریه میکرد به قول خودت قبحش ریخت میمود برای مامانم تعریف میکرد که زنا چی میگن وکجا رفتن و .....

ولی الان می‌دونه و کاری نمیکنه میگه دیگه مهم نیس 

ولی از درون داغون شد مامانم که کل عمرش جونیش ریخت پای شوهرش از لباس و لوازم آرایش و هزارتا چیز دیگه زد تا بابام ب یه جایی برسه آخر سرم اینجوری شد 😔 

بعضی وقتا میگم نمیتونم بابام و ببخشم کاش هیچوقت سمت خیانت نرفت هیچوقت 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

اگه پولداره ازش بکن حداقل خرج خودت بکن اگه نداره بنظرم حیف نکن خودتو جداشو حداقل خودتم از عذاب بکش بیرون ی زندگی خوب برا خودت شروع کن مطمعن باش دخترات هیچوقت تشویقت نمیکنن بخاطر تحمل همچین ادمی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بشین پیششاسم یا ادم خیای بیلر مثلا شوهر عمه دوستم خیانت کرده به زنشمرضکه شده ایدزو هپاتیت و زگیل زنشم همه اموالش بت اسمش بوده مرده رو بیرون کردع طلاقم گرفته بخاطر مریضیاش و گوشیشو دادگاه هک کرده راحت طلاقش دادن هیچی براشنموند ابروشم رفت  اینو باارامش و لبخند در حالی که میوه بهش میدی بخوره بگو بعد قیاشو ببین نظرشو بپرس فقط بروش نیار اینجور واکنشو بسنج

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗