2777
2789
عنوان

دانشجوها کمک فوری لازم دارم

76 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه درسی برداشتم پیش نیازم نمیخواست اما برای ۳ ترم بالاتره مشکلی نداره یا حذف میشه؟

خود دانشگامون که چیزی نگفته راجب این مورد

اما از دانشجوهای کرج شنیدم فقط تا ۲ ترم بالاتر میشه (خودم برا دانشگاه کرج نیستم)

وای اگه میشه بگید استرس گرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

نه چه مشکلی میخواد داشته باشه منم الان درسایی ک برداستم مال ترما بالاترع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به گروهتون داره که اجازه بدن یانه ! ولی سعی کن طبق چارت گروه واحد برداری و پاس بشی تا کمتر به دردسر بیوفتی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه چه مشکلی میخواد داشته باشه منم الان درسایی ک برداستم مال ترما بالاترع

مثلا چند ترم بالاتر؟!

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
نه مشکلی پیش نمیاد من پارسال درسم تموم شد موقع انتخاب واحد ساعتی خالی داشتم از ترم های بالا برمیداشت ...

مرسی عزیزم

بسلامتی

بستگی به گروهتون داره که اجازه بدن یانه ! ولی سعی کن طبق چارت گروه واحد برداری و پاس بشی تا کمتر به ...

چیزی آخه نگفتن

مثلا چند ترم بالاتر؟!

تا نهایتایکی دو ترم

نمیدونم درس از ۳ترم بالاترم برداستم یانه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تا نهایتایکی دو ترمنمیدونم درس از ۳ترم بالاترم برداستم یانه

مشکلم همون ۳ ترم بالاتره😂🤦🏻‍♀️

چیزی آخه نگفتن

میتونی از مدیر گروه یا منشی گروه بپرسی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه مشکلی پیش نمیاد من پارسال درسم تموم شد موقع انتخاب واحد ساعتی خالی داشتم از ترم های بالا برمیداشت ...

عزیزم فقط تا چند ترم بالاتر برداشتین؟!

مشکلم همون ۳ ترم بالاتره😂🤦🏻‍♀️

نه باو چ مشکلی میخاد ذاشته یاشه