2777
2789
عنوان

رنگ موي شرابي

764 بازدید | 14 پست

خانم ها كسي اطلاع داره ميخوام موهامو شرابي كنم رنگ ياقوتي چه مارك و برندي خوبه ؟ بدون دكلره خوب در بياد موهام سفيدي هم داره امروز رفتم رنگ گرفتم فروشنده شامپو فانتزي داد جاي رنگ  اصلا موهام رنگ نگرفته 

اول اینکه روموهات فندوقی روشن میذاری 

بعد شرابی بذار 

امونباک از داروخانه بگیر قاطیش کن 

برنده پیگار من برای سالن استفاده میکنم 

ولی برند مارال فقط فقط فقط تو تناژ شرلبی و ماهگونی بادمجونی تنوع بالایی داره 

سعی کن تک‌ رنگ نخری ترکیبی کار کن

اول اینکه روموهات فندوقی روشن میذاری بعد شرابی بذار امونباک از داروخانه بگیر قاطیش کن برنده پیگار من ...

ممنون كه جواب دادين اول كل موهامو فندقي كنم بعد چه رنگ هاي رو قاطي كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی شرابی مثل پرکلاغیه به سختی از رو مو پاک میشه 

قدرتش به اندازه دکلرست مو اسیب میبینه چون امونیاکش بالاست و ماندگاری نداره یعنی هر ماه باید رنگساز بذاری وکرنه قهوه ای میشه موهات

اول اینکه روموهات فندوقی روشن میذاری بعد شرابی بذار امونباک از داروخانه بگیر قاطیش کن برنده پیگار من ...

عزیزم درمورد شکلاتی هم میگی تقریبا ۶ رو میگم با چی قاطی کنم یا چه برندی بخرم خوش رنگ دربیاد الانم موهام قهوه‌ای هست بر عروسی میخوام 

راستی گلم من سری پیش n5 رو با دودی ۵ رو قاطی کردم رنگ کردم دنبال یه قهوای تیره خوشرنگ بودم 

همه فکر کردن موهامو مشکی کردم ایرادش کجا بود 

عزیزم درمورد شکلاتی هم میگی تقریبا ۶ رو میگم با چی قاطی کنم یا چه برندی بخرم خوش رنگ دربیاد الانم مو ...

سلام 

شکلاتی خوش رنگ میخوای فقط w بخر بذار اونم فقط مارال تو برند های دیگه یا تناژ قرمزیش بیشتر یا زردیش میزنه مورو 

مارال w خیلییی خوشگل

ایرادش دودی بود چون دودی اسمش روشه نزدیک به سیاه و دودی برای کرفتن زردی قرمزی و سفیدی استفاده میشه فقط رو دکلره استفادش با ترکیبات اوکی تره