امیلی_دیکنسون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12499 عنوان اکسم موقع کات بهم گفت زشت 305 بازدید | 13 پست یادم نمیره حرفشینی چون زشت بودم ولم کرد؟ یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من. 1403/07/05 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدبار_ترکیدههه عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6568 ن خواسته حرصت در بیادتوهم باید میگفتی تو چی میگی دو سانتی
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 اون حیوون و روانی بوده بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11820 موقع کات باید میگف خوشگل؟🤣🤣 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 14673 این ناراحتی داره تو هم می گفتی بهش ugly که سواد انگلیسی هم به رخش بکشی
امیلی_دیکنسون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12499 ن خواسته حرصت در بیادتوهم باید میگفتی تو چی میگی دو سانتی خودشم اصلا از چهره خوب نبود یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
امیلی_دیکنسون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12499 نو هممیگفتی جووون همینکه تو خوشگلی بسه ماچ کردنی خوشگل نبود یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
امیلی_دیکنسون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12499 موقع کات باید میگف خوشگل؟🤣🤣 میتونست بگه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
امیلی_دیکنسون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12499 بجه خوشگل گفتن یه پسرا مثل فحش ناموسیه ولی این دیگه خیلی زشت بود چشاش حالتو بهم میزد یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11820 میتونست بگه فیلم هندی نیس من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..