خانما سال آخرمه دیگه یه دختر ۳ ساله دارم که پرستار و مامانم پیشش هستن دو تا گل پسر هم باردارم این هفته کلا درسی نخوندم الان فردا یکم میخوام بخونم میخوام نزارم واسه امتحان شنبه هم کلاس نداریم راحتم
بسختی بچم ۸ ماهشه شبا میخونم روزا اگه وقت کنم دیگه هدفم از نمره زیاد گذشته فقط شده پاس کردن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من شهر غریبم مادرم نیست پرستارم بچم کوچیکه اطمینان ندارم بسپرمش دست کسی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ی دخترم سال اخر بود حامله شده بود با استادا هماهنگ کرد خوند فقط واسه امتحان اومد بنظرم کم کم بخون دیگ اخرشه تمومه
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
رو صندلی بشین و بخون گاهی تنفس عمیق از بینی بکن دوباره شروع کن چند قدم بزن جا صندلی رو عوض کن روش بشین دوباره بخوان گاهی باصدای بلند گاهی تو دلی گاهی یواش
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار
ای خدااااا چقدر بامزه ی دخترم سال اخر بود حامله شده بود با استادا هماهنگ کرد خوند فقط واسه امتحان او ...
منم پارسال زایمانم بهمن بود😂😂😑با شکم گنده ماهای اخر اب میشدم هماهنگ کردم فق امتحانارو رفتم استادای مرد خیلی دل میسوزوندن ولی خانما نه بیشتر لج میکردن
منم پارسال زایمانم بهمن بود😂😂😑با شکم گنده ماهای اخر اب میشدم هماهنگ کردم فق امتحانارو رفتم استادا ...
😂😂 اره استادای خانوم کم پیدا میشن دل بسوزونن
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دوستم گفته بود فلانی بارداره نمیتونه برگشته بود گفته بود مجبور نبود هم درس بخونه هم شوهر کنه بشینه خونه بجه داریشو بکنه استاد خانم ولی اقایون واقعا دلسوز بودن نمرات و درک شرایط
دوستم گفته بود فلانی بارداره نمیتونه برگشته بود گفته بود مجبور نبود هم درس بخونه هم شوهر کنه بشینه ...
ممنون واقعا بابت رک بودنش 😐😂 یکمی حسادت هس خب
دقیقا بیشتر لج میکنن . منم دانشجو بودم سال دوم نامزد گردم بعد نوبت وام ازدواجمون بود بانک گفته بود ضامن بیارید و باید برای کارهای وام میرفتیم من کلاسم داشتم رفتم کلاس یه ساعت موندم بعد گفتم استاد اگه امکانش هست من نیم ساعت زودتر از کلاس برم گفت کجا میخوای بری مگه ! مجبور شدم بگم برای وام ازدواج دارم میرم (فکر گردم الان اینجوری بگم میزاره و دیگه چیزی نمیگه ) بعد گفت حالا مگه واجبه میگفتی کلاس دارم بعدا میام !