2777
2789

دوستای گلم‌ب دادم برسید دارم میمیرم این‌تاپیک‌چندممه بچه م‌چهل روزشه تقریبا

نه تو روز نه شب درست حسابی نمیخوابه چرت های کوتاه یک ربعه

ونیم ساعته میزنه گریه هم داره اما شدیدنه و بایکم تلاش و‌ بغل اینا اروم میشه

دکتر بخاطر حالت های دیگه ش گفت رفلاکس داره و داره دارومیخوره نکسیوم خارجی اما تاثیری ندیدم چندان

احتمال داره خوابش هم بخاطر رفلاکسش باشه؟

بخدا له شدم خسته م‌داغونم 🥹توروخدا ی راه بهم‌بدید من نمیتونم دووم‌ بیارم دیگه من طول شبانه روز کلا۳ساعت میخوابم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

راهش بانوچ انداختنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

توی پتو تکونش بدید یا توی ماشین بچرخید توی شهر تا بخوابه . کولیک داره تا چهار ماه احتمالا درگیری . عرق نعنا یا گرمیچر توی چند قطره آب جوش سرد شده بریز بده . خودت سردی نخور

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تغذیه خودت خیلی مراعات کن 

غذاهای نفاخ، سرد ، کافئین دار نخور 

بعد سعی کن مدل خوابیدن محبوب اش پیدا کنی مثلاً یه آشنا ما دخترش اینجور بود به شکم رو دست آدمها خیلی خوب و زود خوابش میبرد بعد آروم میذاشتن رو تخت مثلا

همون اولش که خوندم خواستم بنویسم رفلاکسه دیدم خودت نوشتی پسر من روزای اول یعنی عاصی کرده بود مارو من اس امپرازول دادم تا ۶ ماهگی شربت دومیتدون ۱۵ روز دادم بهش شیر arدرست شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

حتما گشنشه شیر خودتو میدی؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خیلی سخته قطعا برا شما

هم نگرانیتون بابت بچه و بی قراریش

هم اینکه خودتون خسته ایید

یکی باید بیاد کمکتون اینطوری از پا در میاید ....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معمولا پسرا این حالت را دارن مشخصه از اون پسرهای شیطون میشه 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
توی پتو تکونش بدید یا توی ماشین بچرخید توی شهر تا بخوابه . کولیک داره تا چهار ماه احتمالا درگیری . ع ...

گلم اکه کولیکه چرا گریه های شدید نداره؟🥹

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️