2777
2789
عنوان

وابستگی دخترم به خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7724 بازدید | 56 پست
لی لی نه اصلا هیچ مشکلی نداریم وهیچ بحثی هم نداریم خداروشکر نه به هیچ عنوان نخواستن مذهبمو تغییربدم ...

استاتر جان ببخش سوالی میپرسم که ربطی به بحث نداره.

منم یه خاستگار سنی داشتم خیلی پافشاری برا ازدواج میکرد اما من تحقیق که کردم فهمیدم زن شیعه نمیتونه با مرد طنی ازدواج کنه ولی برعکسش میشه. یعنی شرعا نمیشه. بعد شما الآن سنی شدی تا بتونی ازدواج کنی.؟ منظورم زبونی نه واقعی. کلا برام سوال بود ممنون میشم جوابم بدی

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل کردن بیش از حد، خانوم داداش من از یک روزگی تا دو سالگی که بچه کوچیک بود حتی موقع خواب تو بغلش نگ ...

نه عزیزم بغل کردن بچه بهش حس امنیت میده  بچه هر موقع که احتیاج داشت باید حتما بغلش کنید .دلیل ترس برادرزادتون رو جای دیگه جستجو کنید .اتفاقا اون رفتاری که به (لوس )بودن معروفه به دلیل کمبود توجه و محبت بوجود میاد . برای مستقل بار اومدن بچه باید روی اعتماد بنفسش کار کرد نه اینکه از محبت کردن بهش دریغ کنیم.

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
هر دو مسلمونن ربطی نداره که

نه خب به من گفتن بخاطر طواف نسا که سنی ها ندارن زن شیعه به مرد سنی حرامه. خاستم بدونم باید زبونی دینتو عوض کنی تا بتونی عقد کنی؟

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
نه عزیزم بغل کردن بچه بهش حس امنیت میده  بچه هر موقع که احتیاج داشت باید حتما بغلش کنید .دلیل ت ...

من گفتم بغل کردن بیش از حد نه ابراز محبت، به هر حال شما مختارین به روش خودتون ادامه بدین

[QUOTE=47191642]من گفتم بغل کردن بیش از حد نه ابراز محبت، به هر حال شما مختارین به روش خودتون ادامه بدین[/QUOTEراستش دختر من دیگه ماشالا تو بغلم جا نمیشه وگرنه همچنان به روش خودم ادامه میدادم😂 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
نه خب به من گفتن بخاطر طواف نسا که سنی ها ندارن زن شیعه به مرد سنی حرامه. خاستم بدونم باید زبونی دین ...

طواف نسا چیه..نه بابا ..من خودم شمالی ام اما تو شهری ازدواج میکنم که سنی زیاده و کرد هستن و سنی ..خیلی راحت با شیعه ها ازدواج میکنن هیچ منعی نداره .شوهر من ترکه

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   

دختر ۱۷ ماهه منم خیلی عمه اش و دوست داره و وقتی عمه اش و میبینی حتی خیلی سمت من نمیاد.چون عمه اش خیلی بهش محبت میکنه و باهاش بازی میکنه.ولی هیچ وقت جای من و نمیتونه براش بگیره.فقط موقع بازی پیش عمه اشه.شما هم عزیزم نگران نباش نمیتونه جای شما رو بگیره.

خيلي سخته خوب ميفهمم منم اصلا دوست نداشتم دخترم جز خودم وابسته ي كسي باشه به خاطر همين از اول كه دني ...

مادر همسر من از ده روزگی مارو کشید خونه خودش ک بچمو وابسته ب خودش کنه ، و موفق شد ، استقلالت رو بهت تبریک میگم