2777
2789

ببینید ، ممکنه این تاپیکی که میزنم کلی مخالف داشته باشه ولی لطفا گربه هارو به حال خودشون رهاشون کنین و بزارین زندگی طبیعیشونو داشته باشن ، لطفا اونارو قربانی لذت بردن خودمون نکنیم ، علاوه بر این که اونا جاشون تو طبیعته شما عقیمش میکنین و حق طبیعیشونو ازشون میگیرین ، لطفا ..

شاید بیاین بگین این برای خودشون خوبه و عذاب نمیکشن و بلا بلا ، ولی اگه چیزی بود که طبیعی نبود از اول باهاش افریده نمیشدن شما فقط بهشون ظلم میکنید

نه تنها با گربه ها ، بلکه با همه ی حیوانات ، از جمله پرنده ها ..

توی این زندگی ای که انسان ها به خودشون هم رحم نمیکنن بیاین حداقل به حیوانات توجه کنیم .

Freedom.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز شروع کردی؟🤣🤣 من حتی گربه ماده های تو کوچمونم بردم عقیم کردن

اولین باریه تاپیک میزنم ، همین که حتی بهشون غذا میدیم و مانعشون میشیم که شکار کنن و ضعیف میشن کار اشتباهیه ، من نمیتونم به کسی توهین کنم یا قضاوت فقط دوست داشتم حرفمو بزنم یک نفرم نظرش عوض شه کافیه .

Freedom.

دیشب یه گربه بود که برا عملش شماره کارت گذاشته بودن کمک جمع میکردن یچیزی گفتم همه بر علیه من شدن در صورتی که خودمم دلم براش سوخت 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

سلام بعضی از گربه ها نیاز به حمایت دارن و من به کار خودم ادامه میدم. غذا هم زیاد بهشون میدم 

سعی میکنم کمک کنم 

گربه های نژاد دار اصلا نمیتونن بیرون باشن 

بر خلاف گربه دی اس اچ

دیترویت یکی از شهرهای متروکه آمریکا 😐

عقیم کردن مورد ندارع تو خونه نگهداری حیوانات مورد داره از نظر من

ما آدمها عقلمون میگه جلوگیری کنیم حیوانات نه ....‌ولی خوب زیاد شدن جمعیت هر گونه خطر برای محیط زیست هم داره و کم شدن گونه های دیگه

اولین باریه تاپیک میزنم ، همین که حتی بهشون غذا میدیم و مانعشون میشیم که شکار کنن و ضعیف میشن کار اش ...

نمیتونم من خیلی گربه دوست دارم چیکار کنم پس🫠میخواستم یکی بگیرم

توی مرکزای پرورششونم همینن خب غذای آماده میدن بهشون

trying to be come better 🌱