2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون

453 بازدید | 15 پست

کجا برم ؟

تو راهرو نشستم بدنم داره میلرزه

شوهرم باهام بد حرف میزنه

بعد مدتها باهم رفتیم بیرون . بچه ها رو سپردیم ب مامانم

یه کیف دیدم . گفت دوس داری بخریم . گفتم خوشم اومده ولی یاد موتوریا میفتم انگار باید ببندم ب کمرم و خندیدم ک اونم بخنده . بهم گفت نخند زشته

گفتم بیا راه بریم . اما اصلا نتونستم جلوی خودمو بگیرم و اخمام نشون میداد یه چیزی شده . گفتم چرا گفتی نخندم . گفتش اخه کیف فروشه فک میکنه تو داری بهش آمار میدی .

گفتم کیف فروشه اوسکوله ؟ وقتی من باشوهرمم ؟

خلاصه گفتم برگردیم خونه . هرچی گفت بیخیال نتونستم گفتم بریم خونه

بچه ها رو برداشتیم اومدیم خونه

منم گفتم داروی رفلاکس بچه رو بده

اومد بده ریخت رو فرش . گفتم اخه اومدم بگم مراقب باش فرشو تازه شستیم گفتم الان باهام بد حرف میزنی . هی باهام بدتر حرف زد بچه گریه کرد اوموم بچه رو بگیرم گفت بچه تو رو میبینه گریه میکنه . منم زدم بیرون

الان فک کردم سوییچ ماشینو برداشتم . فقط گوشی دارم اونم ۶درصده

نمیدونم کجا برم دلم میخواد برم بهشت زهرا اما ۴ صبح باز میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد برم خودمو بندازم جلوی ماشین بیان جمعم کننبخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم

احتمالا تو دوره pms نیستی ؟

آخه واقعا اتفاقی نیفتاده که انقد خودتو اذیت میکنی عزیزم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

برگرد خونه عزیزم 

ترک خونه،ی خانم اونم نصف شب  خودش ی جرم جداست تو خونواده 

برگرد عزیزم ؛ بحثه دیگه پیش میاد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینا چیزایی نبود براس قهر کنی بیای بیرون از خونه ،همون تو خونه می رفتی تو اتاق سر سنگین‌میشدی باهاش

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

موضوع مهمی نبود عزیزم، برگرد خونه

شاید افسردگی داری

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دلم میخواد برم خودمو بندازم جلوی ماشین بیان جمعم کننبخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم

چزی نبود جقدر شلوغش میکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

گلم چرا یا خودت  و همسرت این کارو میکنی ؟ الکی الکی اوقات همتون رو تلخ کردی.این کارا چیه.سر هیچ وپوچ ادم از خونه میزنه بیرون ؟!

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫