Darya44 مدیر عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 6161 عنوان من آمده ام وای وای من آمده ام😀😀 | مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 23 پست سلام سلامدیروز گفتم ک عمل هموروئید دارم. خب صب رفتم و همین نیم ساعت پیش مرخص شدم. عملمم بیهوشی بود نیم ساعتی طول کشید فک کنم. الانم زنده ام اینجام کنار دختر کوچولوم ک از صب کلی دلتنگ مامانش شده. 😍 موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد 1396/08/02 | 19:55 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند96 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 12206 نه فقط نیم ساعت بعد عمل دردی مثه همون دردی ک وقتی دسشوییی میرفتم داشتم. و دیگه درد نداشتم. حال ... فکر کنم بخوای بری دستشویی درد داشته باشی،کجا عمل کردی؟ببخشید خیلی سوال میپرسم،پیش دکتر جراحی عمومی؟ متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
Darya44 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 6161 فکر کنم بخوای بری دستشویی درد داشته باشی،کجا عمل کردی؟ببخشید خیلی سوال میپرسم،پیش دکتر جراحی عمومی؟ واسه ادرار ک مشکلی نبود دکترم گفت زود زود واسه دفع برو. جراخی متخصص بود. من خراسان جنوبی ام موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
بن_بست عضویت: 1395/01/19 تعداد پست: 5261 حتما برو. منم فقط مامانم بچمو نگه داشت. جاریم اومد بیمارستان. فردام مامان اینا میرن من تنهای تنهام ب ... اخه من تو یه دهاتم باید ۲۰۰ کیلومتر برم شهر دیگه شوهرمم نمیبردم بچه ام کوچیکه با خانواده امم قطع رابطه ایم البته از طرف شوهر احمقم ، تنهایی هم میترسم من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
سوگند96 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 12206 واسه ادرار ک مشکلی نبود دکترم گفت زود زود واسه دفع برو. جراخی متخصص بود. من خراسان جن ... ممنون عزیزم متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
Darya44 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 6161 اخه من تو یه دهاتم باید ۲۰۰ کیلومتر برم شهر دیگه شوهرمم نمیبردم بچه ام کوچیکه با خانواده امم قطع راب ... ببین اگه دوستی داری برو. منم از تنها بودنم نگران بودم ک خداروشکر جاریم اومد. موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
چرچیل عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8908 عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند😍😍خداروشکر دریایی😍😙 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
sahel_h عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 4861 خخخخخ دیوث😂😂😂بزرگ میشی یادت میره آبجی تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
روشنك٧٣ عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 210 سلام،آخى عزيزم. ببخشيد من اصلا تاپيكتونو نديدم.الان تو تاپيك قبلى ديدم كه پست گذاشتيد. خداروشكر كه عملتون خوب بود و ديگه راحت شديد.