2777
2789

الان میگین کار

ولی خب چه کاری؟ به علاوه خانوادم نمیزارن کار کنم ولی در عین حال نمیتونن خیلی از نیاز های اولیه منو تهیه کنن ( منظورم لباس و ..) تو این شرایط پیشنهادتون برای خلاص شدن از این وضع چیه؟ یه راه موقتی نباشه میخوام این مشکل و از پایه حل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول از راه حلال به آسونی بدست نمیاد باید زحمت کشید بعضیا درس میخونن استخدام میشن از این طریق پول درمیارن

بعضیا یه مهارت دارن مثل خیاطی، آرایشگری، کیک و شیرینی پزی 

بعضیا کار آزاد میکنن یا خودشون سرمایه دارن و کار راه میندازن یا فروشنده یا منشی میشن

پول از راه حلال به آسونی بدست نمیاد باید زحمت کشید بعضیا درس میخونن استخدام میشن از این طریق پول درم ...

منم دنبال پول حروم نبودم و نیستم!

الان همین شیرینی و کیک اینا رو کجا میشه فروخت؟

یا مثلا مادرم خیاطی بلده و بافتنی چطور میشه کسب درآمد کرد؟ 

منم دنبال پول حروم نبودم و نیستم!الان همین شیرینی و کیک اینا رو کجا میشه فروخت؟یا مثلا مادرم خیاطی ب ...

یکی از فامیل ما پیج زده سفارش میگیره البته خیلیا براش تبلیغ کردن مثلا خواهرش معلمه پیش همکاراش براش تبلیغ کرده کم کم کارش رونق گرفته 

خیاطی هم تو خونه یا مغازه بزنین هر کاری شروعش سخته تا جا بیفتین زمان میبره