2777
2789

یه زندایی دارم به شدت بد ذات خطرناک دعوا راه میندازه بین فامیلو خراب میکنه بعد پیش داییم خودشو فرشته نشون میده😕داییم به شدت خوب مهربون مهمون نواز حتی یبار تا طلاق رفتن فامیلا نذاشتن داییمم یه ادم سرشناس وضع مالیشم خیلی خوبه مشکلی نداره

یبار رفتیم خونشون داییم نبود مامانم خودش بلند شد شام درست کرد خیلیم کمک زن داییم میکنن به زحمت نیفته یهو سفره ک پهن شد دخترش عروسش و نوه هاش کل غذارو گذاشتن پیش خودشون خداشاهده هیچییی نبود بخورم😐من فقط رفتم تو اتاق بعد گفتن عه چرا شام نخوردی به دختر داییم گفتم من هیچ زندایی به دردبخوری ندارم دیگه خونشون نرفتم تا ۲سال ولی به داییمم نگفتم دعوا نکنن

من نامزدیم عقدم داییم چندین بار میگفت بار بعدی اومدی با نامزدت میای ها هروقت تنها میرفتم دعوام میکرد میگفت چرا نیاوردیش ما یه خونه نزدیک داییم اینا داریم واسه همین زیاد همو میبینم تا میرم ۲هفته ای یبار اینا نامزدم مسافرت بود اینجا نبود داییم گفت بیاین خونه اون یکی خالمم بود دور همیم مامانم زنگ زد زن داییم که ما شاید یه خورده دیرتر بیایم بزار میام کمکت یهو گفت نه شما نمیخواد بیاین😐مستقیم بعد گفت حالا میخواینم بیاین دیگه هیچی نگفتیم گفت نه مزاحمت نمیشم خدافظ تا خود شب هرچی زنگ زد قسممون میداد ک بیاین فهمید چقد گند زده همش میگم شاید نامزدمم باهامون بود باید ابرومونو میبرد میگفتم زنداییم گفته نیاین خونم هیچ مشکلیم باهم نداریم هیچی

حالا تصمیم گرفتم ابدا اونجا نرم اگه داییمم چیزی گفت مستقیم بهش بگم اون شب زنت گفت نیاید

تا کی همچیو قایم کنیم اونوقت مامانم تا میریم اونطرفا میره کمکش میکنه خیلی کمم شام میمونم شامم‌نمیخوریم میایم خونمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خونتون نزدیکه دلیل نداره هی هی بربد مزاحمش بشید اونم اینطور جواب بده

ما کلا نمیریم میگم ۲ هفته ای یبار شاید در حد سلام رد بشیم

اونم خونه ی تفریحیمونه خونمون یجایه دیگست

چه زندایی بدجنسی 

من چرا برعکسم شوهرم با خانواده خودش جور نیس یبارخواهرشوهرم اومده بود تهران از شهرستان من دوروزه طول کشید راضیش کنم شام دعوتش کنم 

من دوست دارم با خانواده شوهر رفت آمد کنیم شوهرم اصلا دوست نداره

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

آره عزیزم الان حتما به داییتون بگو شاید آقا دایی در جریان رفتار زشت همسرش نباشه و از دست شما ناراحت بشه ولی راجع به بار قبل که غذا کم اومد گفتنتون اصلا درست نبوده و چه خوب که چیزی نگفتی 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من بودم کاری میکردم جگرش خال بزنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم یک زن دایی بد ذاتت دارم ، داییم فرشته می دوندش ردستای مادریم ویلا دارن به خدا ویلای اینا که هیچ کلا روستا جرات نداریم بریم فکر نی کنه مالک کل روستاس ،تعرف الکی هم می کنه ولی اگه بریم دمار از ردزگارمون در می اره از بس بد ذاته 

ما کلا نمیریم میگم ۲ هفته ای یبار شاید در حد سلام رد بشیماونم خونه ی تفریحیمونه خونمون یجایه دیگست

چه بدونم والا ولی اگه ینفر به من در مورد مامانم بگه زندایی بدرد نخور ندارم هیچ وقت راضی نمیشم دوباره بیاد خونمون بنظرم فقط زنداییت مقصر نیست اون با شوهرش مشکل داره هی هی بدون اطلاع مهمون دعوت میکنه حالا منظورم فقط شما نیستید

آره عزیزم الان حتما به داییتون بگو شاید آقا دایی در جریان رفتار زشت همسرش نباشه و از دست شما ناراحت ...

اون بارم‌ غدا کم نبود ۲نوع هم بود ولی یه رفتازی دارن واسشون مهم نیست مهمون دارن همرو میکشن سمت خودشون

خدا میدونه زنداییم با چندنفر اینطوری رفتار کرده