2777
2789
عنوان

چرا مردا اینجورین

141 بازدید | 28 پست

اکسم از سه سال قبل از رابطمون منو دوست داشت

هر چی بهش جواب منفی هم میدادم بازم تهش برمیگشت

داشتیم ازدواج میکردیم

پدرم یه سری شرایط گذاشت 

خونواده اون‌ نپذیرفتن

و ماجراهایی این وسط پیش اومد که باعث دعوای شدید من و اون شد

به خونوادش توهین کردم

باهام کات کرد

بلاکم کرد از همه جا

تو کل این مدت قیافش داغون شد

تا جایی که خبرشو‌ داشتم با الکل و سیگار وقت میگذروند

تقریبا یه هفته میشه که انبلاکم کرده

تو گروهایی که با هم بودیمم پیام گذاشت ببخشید اگه کسیو اذیت کردم 

دوس دارم همو باز ببینیمم و ...

ولی باز به خودم پیام نداده

میدونم خیلی عاشقم بود

و تا اخرین اخباری هم که ازش داشتم داشت پاره میشد

چرا مردا اینجورین که ممکنه دیوونت باشن باز اینجوری رهات کنن؟

خسته شدم از بس منتظرش موندم

احساساتم داره ته میکشه

چون عرضه ندارن ولی توعم نباید ب خانوادش بی احترامی کنی من اگر نامزدم کوچیکترین چیزی ب خانوادم بگه ب بی رحمانه ترین حالت ممکن ولش میکنم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اشتباه کرده ازت عذرخواهی کرده چون تحت هیچ شرایطی حق نداشتی به خانوادش توهین کنی و بزرگ ترین اشتباهشم اینه که بخواد دوباره برگرده اینی که گفتم بالعکسم میتونه اتفاق بیفته پس نگین از پسرا طرفداری نکن خانواده آدم اصالت آدمه

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون عرضه ندارن ولی توعم نباید ب خانوادش بی احترامی کنی من اگر نامزدم کوچیکترین چیزی ب خانوادم بگه ب ...

میدونم درست میگی

و بعدشم عذرخواهی کردم

ولی باعث تمام مشکلات ما خونوادشن

میدونم درست میگیو بعدشم عذرخواهی کردمولی باعث تمام مشکلات ما خونوادشن

ولی بنظرم وقتی کار از کار بگذره هیچی درست نمیشه هم تو بد کردی هم اون

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اشتباه کرده ازت عذرخواهی کرده چون تحت هیچ شرایطی حق نداشتی به خانوادش توهین کنی و بزرگ ترین اشتباهشم ...

من بعدش عذر خواهی کردم

هفته بعدشم واسطه فرستادم

و واقعا خونوادش بد هستن

ولی قبول دارم نباید توهین میکردم

بنظرم اگه اشتباه از خودت بوده برو ازش معذرت بخواه و باهم درست شین دیگه دلم براش سوخت

اخه من فردای همون‌ روز معذرت خواهی کردم

یه هفته بعدشم واسطه فرستادم

دیگه واقعا بنظرم بهتره خودش بیاد جلو

عع ینی نمیتونی براش کاری کنی

دیگه من دو بار تلاش کردم

درسته اشتباه کردم

ولی واقعا تقصیر خونوادش بود

فقط تو این موردم نیست بارها تو‌مسائل محتلف خودشو هم اذیت کردن

ولی خب انگار توانایی نداشته جلوشون وایسه از اول

هعییی درست میگیولی من هنوز دوسش دارمفک میکنم اونم داره با این اوصاف...

پس چرا نمیری سمتش وقتی میدونی داغونه؟ خب یکیتون باید کوتاه بیاد مطمئن باش اونم منتظرته

پس چرا نمیری سمتش وقتی میدونی داغونه؟ خب یکیتون باید کوتاه بیاد مطمئن باش اونم منتظرته

دو بار همون اوایل رفتم

بیشتر از یکماهه گذشته

من اشتباه کردم ولی خب اون باید دیگه بیاد مستقیم جلو و مشکلاتش با خونوادش حل کنه که بتونیم درست ازدواج کنیم

دو بار همون اوایل رفتمبیشتر از یکماهه گذشتهمن اشتباه کردم ولی خب اون باید دیگه بیاد مستقیم جلو و مشک ...

بنظرم اگ ی بار دیگ بری پشیمون نمیشی

تکلیفت مشخص میشه تاپیک هاتو ببین همش بلاتکلیفی

نمیدونی طرف میاد یا نه نمیدونی دوباره میخواد یا نه

ولی ی پیام بدی ممکنه قبول کنه و همه چیز خوب شه یا اینکه قبول نکنه و تکلیفت مشخص باشه و دیگ منتظرش نباشی

بنظرم اگ ی بار دیگ بری پشیمون نمیشیتکلیفت مشخص میشه تاپیک هاتو ببین همش بلاتکلیفینمیدونی طرف میاد یا ...

اخه عزیزم

ما سر اینکه نتونست بگه شرایط ما رو خودش قبول داره و مقابل دیکتاتوری پدر مادرش وایسه مشکل پیدا کردیم

اگه الان برگردم بازم نمیتونه

میخوام خودش برگرده و مرد برگرده

اگه بگم مامان باباش چه رفتارایی کردن و چه شخصیتی ازش ساختن کسی باورش نمیشه

میخوام خودش بیاد که حتما بره تراپی