2777
2789
عنوان

در خونتون باز بشه چه بویی میاد😃

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 162 پست
بوی اسپند وکندر. به به آدم آرامش میگیره ازاین بو. هرشب هم اسپند هم کندر دود میکنم برای مغز وآرامش خو ...

عالیه منم عاشق بوی اسپند و کندرم

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دستگاه خوشم نمیاد بدرد نمیخوره دستگاه چون هم سیاهشون میکنه هم تلخ مزه هم حالت پوک با دست هم پفشو ...

سلام عزیزم خوبی ؟ من یکم گردو سبز به دستم رسید چجور پوستاشو جدا کنم؟؟

سلام عزیزم خوبی ؟ من یکم گردو سبز به دستم رسید چجور پوستاشو جدا کنم؟؟

سلام عزیزم 

امروز از درخت جدا شده ؟؟

دستکش بپوش بعد یه تخته یا چوب و سنگ برا اشپزخونه هست که گوشت خورد میکنن روش

بعد با دسته  هاون یا هر سنگ دیگه ای در دسترس داری اگه جیاط داشته باشین که خب چه بهتر دیگه 

ولی اگه حیاط ندارین داخل بالکن بزن ضربه رو گردوها دیگه اگه رسیده باشن خودشون پوستشون جدا میشه راحت 

اگه جدا نشد پوستشون باید یکی دوروز داخل گونی باشن و درشم بسته باشه تا برسن و پوستشون راحت جدا شه 

یا هم دستکش بپوش با کارد پوستشونو جدا کن 

بازم روش های دیگه تو گوگل زده برا خونه ها آپارتمانی 

ولی خب ما خودمون حیاط داریم تو جیاط یه قسمتش یه تخته سنگ بزرگ داریم بعد با یه تکه سنگ کوچک ضربه ریز چندتا میزنیم رو گردو پوستش جدا میشه دیگه گردو را از پوست سبزش در میاریم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
سلام عزیزم امروز از درخت جدا شده ؟؟دستکش بپوش بعد یه تخته یا چوب و سنگ برا اشپزخونه هست که گوشت خورد ...

تو پلاستیک گذاشتم تو آفتاب یکم سیاه شدن فقط چند تایی دوستشون درومد

فردا هم می‌خوام بذارم 

میگم تلخ نشن؟ پوستشون کاملا چسبیده س به گردو و اگه ضربه بهش بزنیم خود گردو هم می‌شکنه باهاش 

والا این خراب شده ای که ما توشیم بوی بدی میده انگارمث فاضلاب هواکش روشنه کولرروشنه میری بیرون ازدرمیایی تو بوشو میفهمی اسفنددود میکنم اسپری میزنم نمیدونم چیه دعا کنید خداکمکم کنه ازاینجابریم یجابهتر

والا این خراب شده ای که ما توشیم بوی بدی میده انگارمث فاضلاب هواکش روشنه کولرروشنه میری بیرون ازدرمی ...

وای چه بد😓 والا سخته که 

یه لوله کشی یا تخلیه چاه بیارید شاید مشکل حل شد 

ان شالله بری جایی که دوست داری زندگی کنی

ممنونم♥️🩷♥️🩷

🌸❤️

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....