2777
2789
عنوان

خیلی دور خودمو خلوت کردم

136 بازدید | 13 پست

فقط با خانوادم در ارتباطم 

هیچ جنس مخالفی نیست 

جنس موافقم که یه دوست دارم که اونم شوهر داره دوس پسرم داره و مدام از دوس پسرش میگه حالم بهم میخوره مدام برا من پست میفرسته انقدر پسر تو ایرانه و یکیشون دوس پسر تو نیس 

وگرنه فقط با خانوادم در ارتباطم و دلیل این که با کسی دیگه تو دانشگاه رفیق نیستم دو رویی شونه گوشیم کویر لوته بعضیا میگن دور از جونتون بعد مرگم گوشیمو بسوزونید من هرلحظه گوشیم دس خانوادمه بدون ترس

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بگو ظاهرا سهم من و تو خوردی

مگه متاهلا میزارن چیز یبا مجردا بمونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ظاهرا سهم من و تو خوردیمگه متاهلا میزارن چیز یبا مجردا بمونه

اون که شوهر داره رلم داره رفیقم داره همه چی باهم داره

منم اطرافم کسی و ندارم‌ آنچنان 

۲ تا دوست صمیمی دارم 

۴ ، ۵ نفر هم فقط گاها صحبت میکنیم در حد چه خبرا ، چیکار میکنی و ...

همشونم از دوران دبستانمن جز‌ یکیشون که از راهنماییه 

بعدش حتی یک نفر آدم درست حسابی هم ندیدم 

بیخیال ... مهم نیست 

اصلا ربطی به پولدار بودن و زیبایی و هیکل نداره عزیزم دوستت ذاتش خرابه ذااااااااااتش

اونم تا چند وقت دیگه کات کنم تنهای تنها میشم

منم اطرافم کسی و ندارم‌ آنچنان ۲ تا دوست صمیمی دارم ۴ ، ۵ نفر هم فقط گاها صحبت میکنیم در حد چه خبرا ...

من همون یکیو دارم اونم از رلش میگه فقط با اینکه شوهر داره دیگ حالمو داره بهم میزنه با اونم به هم بزنم تنها میشم کلا

من همون یکیو دارم اونم از رلش میگه فقط با اینکه شوهر داره دیگ حالمو داره بهم میزنه با اونم به هم بزن ...

تنهایی بهتر از دوستی با اینه

بعدا برات دردسر میشه ها ... کلا از آدم حاشیه دار باید دوری کرد 

خب خانواده ات هست دیگه 

سرکاری ، کلاسی چیزی نمیری ؟ 

تنهایی بهتر از دوستی با اینهبعدا برات دردسر میشه ها ... کلا از آدم حاشیه دار باید دوری کرد خب خانواد ...

سرکار نمیرم 

دانشجویم در حال اتمام