2777
2789

بچه  داستان چیه من متوجه نمیشم  یه عده خیلی ناراحت و نگرانن  میگن رشته های بالاتر رو باید قبول می‌شدیم   اما الان دعوت شدیم مصاحبه  یعنی رشته پایین تریه   واقعا اینجوری شده؟  کسی اطلاع داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه این باشه نه تنها ریدن تو رتبه ها بلکه ریدن تو نتایج انتخاب رشته

کلا غیر از این کارم کار دیگه ای بلد نیستن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بچه ها با چه ترازی دعوت شدین؟واییی یعنی من با تراز ۷۷۶۹ با رتبه ۱۴۹۰۰ حتی فوریتم قبول نشدمممم وای ن ...

نگو مرگ‌مادرت نگووووووو منم ۱۴ منطقه دوعم ۳۳ کشور از پایینا فقط پرستاریو اتاق عمل زدم نزنه مردود 😭😭😭😭

بچه ها با چه ترازی دعوت شدین؟واییی یعنی من با تراز ۷۷۶۹ با رتبه ۱۴۹۰۰ حتی فوریتم قبول نشدمممم وای ن ...

خوب ببین  بالاتر از فوریت  چی گذاشتی   شاید اونو قبول شدی

فوریت مصاحبه داره  درسته

یعنی چجوریه والا من چند تا داوطلب تجربی و انسانی دیدم خیلی نا امید بودن

مصاحبه دار ها بستگی به تراز و ظرفیت اون منطقه و کسایی که کد اون رشته و دانشگاه رو زدن داره 

نه اینکه تو رشته های بالاتر رو قبول نشدی 

ناامید نباش شاید اون کد رشته های بالاتر و قبول شدی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد