2777
2789
عنوان

راجب شرکت بیز چیزی میدونین

6224 بازدید | 108 پست

دیروز دوستم زنگ زد بهم بعد مدتها گفت بریم باهم بیرون من خیلی وقت بود ندیده بودمش حتی اخرین بار ک باهاش صحبت کردم یه بحثی داشتیم ک جفتمون از هم ناراحت شدیم ولی اصرار کرد دلم تنگ شده برات بریم بیرون

رفتیم رستوران اونجا یهو مشکوک یکی از دوستاش بهش زنگ زد شنیدم دوستم گف عه توام سمت مایی بیا پیشمون

من تابه حال دوستشو ندیده بودم بدون اطلاع من به اون گف بیاد 

اون دوستشم از وقتی اومد از هدفای من پرسید و اینکه میخام چیکار کنم در اینده، مدام هم میگفت درس و دانشگاه رو ول کن بیا تو کار ما، ما ماهی ۵۰۰ملیون درمیاریم به فکر خودت باش اخرش فهمیدم تو شرکت بیز کار میکنن😑 نزدیک ۳ ساعت مغزمو خوردن که بیا و به فکر ایندت باش 

اینا کارشون چیه شما اطلاعاتی راجب شرکت بیز ندارین

دروغای تبلیغاتی

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin

چرا من مامانم و بابام رفتن یه مدتی البته چندسال پیش هی زیر مجموعه جمع کن و وسیله بفروش اخرشم هیچی به هیچی 

شرکت هرمی دیگه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 باهم از قبل هماهنگ کرده بودن ک شمارو زیر مجموعه شون بگیرن عزیزم گول شونو نخور همش کلاهبرداریه و از درآمد میلیونی خبری نیس اینو از منی بشنو ک چهار سال پیش ۱۵ میلیون ضرر کردم تو همین شرکتا البته ما تو بادران بودیم

خدا بداند کافیست❤️

هر وقت یک نفر بعد مدت ها سراغ شما رو گرفت یا پول قرض میخواد یا میخواد دعوتت کنه نتورک 

وقت خودتو تلف نکن عزیز دل اینا همش دروغه خودم تو این حیطه بودم و کلی خسارت دیدم 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

😂😂 باهم از قبل هماهنگ کرده بودن ک شمارو زیر مجموعه شون بگیرن عزیزم گول شونو نخور همش کلاهبرداریه و ...

اره خودمم خیلی حس منفی گرفتم ازشون 

چی فرض کردن منو😑

دقیقا منم همین طور

واااای من یک سال و نیم تو این شرکته بودم و چقد با حرفاشون جوگیر میشدم😂😂 کلی هم زیر مجموعه جمع کردم و اونا رو هم جو میدادم اما دریغ از هزار تومن درآمد

خدا بداند کافیست❤️

وای وای فامیلای ما رفتن اینجا مغزمارو ماه ها خوردن که بیاید اینجا ماهیی ۱۰۰ میل در بیارید درحالی که خودشون چندین ماهه هیچ درآمدی نداشتن از اونجا یعنی اعصاب و روان برای کل فامیل نزاشتن انقدر مغز همرو خوردن به منم میگفتن با درس خوندن مغز خودتو خراب میکنی بیا اینجا ماهیی ۱۰۰ میل دربیار 

همشون مثل طوطی ی حرفو کردن توی مغزشون طوطی وار تکرار میکنن 

ولی ببین چه سیستمیه که اینطوری مغز همشونو شست و شو میدن 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

نریا 

اونی ک ماهی ۵۰۰ میلیون میگیره باید الان بهترین نقطه ی شهر خونه داشته باشه و ماشین اخرین مدل زیرپاش باشه

اصلا نرو 

بگو من هدفم چیز دیگه ای هست 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یمشت گدا دور هم جمع میشن...دروغ می‌بافن...سمینار برگزار میکنند....واسه موفقیت‌های ساخته ذهنشون جشن میگیرن😂😂😂تهشم میرن بیرون

بهههیییییچ وجه نرو

عادت های اتمی و اثر مرکب