2777
2789
عنوان

دیروز دوستم بعد مدتها زنگ زد بهم

109 بازدید | 7 پست

گفت بریم باهم بیرون من خیلی وقت بود ندیده بودمش حتی اخرین بار ک باهاش صحبت کردم یه بحثی داشتیم ک جفتمون از هم ناراحت شدیم ولی اصرار کرد دلم تنگ شده برات بریم بیرون

رفتیم رستوران اونجا یهو مشکوک یکی از دوستاش بهش زنگ زد شنیدم دوستم گف عه توام سمت مایی بیا پیشمون

من تابه حال دوستشو ندیده بودم بدون اطلاع من به اون گف بیاد 

اون دوستشم از وقتی اومد از هدفای من پرسید و اینکه میخام چیکار کنم در اینده، مدام هم میگفت درس و دانشگاه رو ول کن بیا تو کار ما، ما ماهی ۵۰۰ملیون درمیاریم به فکر خودت باش اخرش فهمیدم تو شرکت بیز کار میکنن😑 نزدیک ۳ ساعت مغزمو خوردن که بیا و به فکر ایندت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس العمل شما چی بود ؟

هیچی هنگ بودم گفتم بهش فک میکنم اطلاع میدم ولی ازشون حس منفی گرفتم چون همش میگفتن دانشگاه انصراف بده و اگ خانوادت نذاشتن تو. روشون وایسا

هیچی هنگ بودم گفتم بهش فک میکنم اطلاع میدم ولی ازشون حس منفی گرفتم چون همش میگفتن دانشگاه انصراف بده ...

من بودم قهوه ای شون میکردم 

خیلی زشته به بهانه تفریح و دلتنگی تورا ببره بیرون 

بعد برات نقشه بکشن و فیلم بازی کنن 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
من بودم قهوه ای شون میکردم خیلی زشته به بهانه تفریح و دلتنگی تورا ببره بیرون بعد برات نقشه بکشن و فی ...

راستش اولش بهم برخورد خواستم پاشم برم ولی هی میگف ۴۰۰ ملیون ۵۰۰ ملیون وسوسه شدم یکم به حرفاشون فکر کردم

راستش اولش بهم برخورد خواستم پاشم برم ولی هی میگف ۴۰۰ ملیون ۵۰۰ ملیون وسوسه شدم یکم به حرفاشون فکر ک ...

گولت زدن 

آدم میشناسم که با این وسوسه ها بیچاره شد . 

کلی محصول خرید رو دستش موندن 

همه دوستاشم از دست داد 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...