2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم 

ولی بنظرم کسی ک خدارو اعتقاد داره باید ی پل ارتباطی باشه که باهاش حرف بزنه 

و نمازم مثل مدیتیشن عمل میکنه روحت و جلا میده پاکسازی میکنه

ی نفر شکرگزاری میکنه ی نفر مدیتیشن میکنه یکیم نماز میخونه 

فرقی نداره 

ولی بهترینش نمازه

✨﷽✨

✅چرا باید خدا را عبادت کنیم با اینکه از ما بی نیاز است؟

✍روزی جوانی نزد حضرت موسی علیه السلام آمد و گفت: ای موسی خدا را از عبادت من چه سودی می رسد که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟ حضرت موسی علیه السلام فرمود: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم.  روزی بز ضعیفی بالای صخره ای رفت که خطرناک بود و ممکن بود در پایین آمدن از آن صخره اتفاقی برایش بیفتد. 

با هزار مصیبت و سختی خودم را به صخره رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز ! خدا داند این همه دویدن من دنبال تو وصدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود. می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.

🌟ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا شیطان بر ما احاطه پیدا نکند و در دام حیله های شیطان نیفتیم... "وَ مَنْ‌ يَعْشُ‌ عَنْ‌ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ‌ نُقَيِّضْ‌ لَهُ‌ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ‌ قَرِينٌ‌ " و هر کس از یاد خدا روی‌گردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)

📚الانوار النعمانیه

چون خدا همه کس ماست و همه چیز ماست و هدف خلقت ما هم رسیدن به خدا و شناخت خداست.

اگه نماز نخونیم و این راه ارتباطی رو که خودش دستور داده، قطع کنیم، باید چیکار کنیم؟

توی این دنیا گم میشیم با یه عالمه غریبه 

همون طور که جسم انسان نیاز به غذا داره روح و نفس و‌ در واقع جان انسان هم نیاز به غذا داره.

با هر نماز انسان به خدا نزدیکتر میشه .به لحاظ متراژ نه به لحاظ شباهت.

ارزش نماز رو ما خبر نداریم اگه ارزش نماز رو می‌دانستیم هیچگاه ترکش نمی‌کردیم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم دلیل محکم تر از این که خداوند تو قرآن گفت نماز بخونید جواب خیلی از سوالات شما تو قرآن داده شده و اینکه در این موارد باید با متخصص دین صحبت کنید قشنگم نه افرادی که تخصصی تو دین ندارند و از دیدگاه خودشون جواب میدن و ممکن خدایی نکرده  باعث گمراهی شما بشه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫