2777
2789

من دوقلو دو ساله دارم... تو شهر غریبم خانوادم پیشم نیستن

از طرفی هم شوهرم ی شهر دیگ کار میکنه گاهی تا یک ماه ۲۰ روز سرکاره و پیشم نیست

یعنی همیشه با دوقلوهام تنهام...ماشالله دوقلوها هم خیلی شیطونن...ولی با اینک دست تنهام همیشه غذام حاضره..خونم تمیز و مرتبه...خودم حموم میکنم هرروز.. بچه ها رو یک روز درمیون حموم میکنم 

...   خیلی سخته ولی کارام میکنم هرروز    ولی گاهی هم بچه ها زیاد اذیتم میکنن و خیلی خسته میشم  سرشون داد میزنم بعدش خیلی عذاب وجدان میگیرم ک داد زدم ...

میخوام بدونم شما مادرا هم پیش میاد براتون گاهی ک خیلی خسته و اذیتین داد بزنین؟

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه، مگه مادرا آدم نیستن که خسته نشن؟

من هروقت داد میزنم بعدش عذاب وجدان شدید میگیرم و گریه میکنم و حس ناکافی بودن بهم دست میده 

والا باز تو خیلی صبوری

صبورم ولی از تنهایی دارم میمیرم  دست تنها  حوصلمون سرمیره و با دیوارا دارم زندگی میکنم خیلی افسرده شدم 

من هروقت داد میزنم بعدش عذاب وجدان شدید میگیرم و گریه میکنم و حس ناکافی بودن بهم دست میده

عزیزم این چه حرفیه؟

با این چیزایی که گفتی من مطمئنم یه مادر کاملی 

همه آدما گاهی خسته میشن 

حس ناکافی بودن نداره که 

افرین بهت اتفاقا خیلی مادر نمونه ای هستی خداکنه در آینده بچهات قدرتو بدونن

کاملا طبیعیه ک یوقتایی خسته شی و داد بزنی توهم آدمی دیگه یجاهایی واقعا ادم توان جسمی که هیچ توان مغزی نداره دیگه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

یه جا میخوندم وقتی سر بچه هام داد میزنم بعد عذاب وجدان میگیرم

به این فکر میکنم بعضی موجودات بچه هاشون رو زنده زنده میخورن با این تفکررر آروم میگیرم

😅😅😅

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من تو این ۸ سال شاید دو سه بار داد زده باشم سر بچم. شده از عصبانیت برم تو اتاق گریه کنم از دستش ولی خودمو کنترل میکنم که با اون کاری نداشته باشم چون بچه س و داره بچگی میکنه درست و غلط رو نمیدونه

صبورم ولی از تنهایی دارم میمیرم دست تنها حوصلمون سرمیره و با دیوارا دارم زندگی میکنم خیلی افسرده ش ...

یکمم صبوری کن سال بعدایشالامیبری پارکی کلاسی راحت میشه یکم خانه بازی اگه نزدیک خونتون هست ببر

ماشالا بهت دخترخالم ازپس یدونه برنمیادهرساعت خونه ی مامانش شماخیلی قوی ومستقلی تونستی ازپس دوقلوبربی ...

مرسی عزیزم . کاش همسرمم قدرم میدونست همیشه میگه مگه چکار میکنی تو راحتی تو خونه ای در حال استراحت  جای من باشی چکار میکنی 

نمیدونه همش سرپام درحال کار کردن و رسیدگی ب بچه ها   تو اوج جوانی همه بدنم درد میکنه