2777
2789
یه طعنه‌ای در مورد خونوادم زد و منم گفتم خونواده خودتو دیدی و اون کاراشونو و...

بجای ناراحتی و بحث فقط بهش بگو ک ناراحتت کرده

بگو هردو باید احترام هم و خانواده هارو نگه داریم

حرف بزن باهاش

بی محلی و تلافی و اینا فقط کینه رو بیشتر میکنه

و رابطتونو خراب

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بهش توهین نکردی و توی دعوا از خط قرمزاش عبور نکردی و الان بات سرسنگینه پس شوهرت هم خودش مشکل دار ...

ببین یه مدته بی احساس شده و منم سر یه مسائلی خیلی غر زدم و اونم جای مدارا و حل کردنشون،  اینطوری رفتار میکنه که کوتاه بیام

بجای ناراحتی و بحث فقط بهش بگو ک ناراحتت کردهبگو هردو باید احترام هم و خانواده هارو نگه داریمحرف بزن ...

حتی حاضر نیست که گوش کنه و جدیدا سریع داد میزنه و منم ادامه نمیدم 

یه طعنه‌ای در مورد خونوادم زد و منم گفتم خونواده خودتو دیدی و اون کاراشونو و...

مردا چرا فکر میکنن وقتی زن میگیرن ،زنشون باید هر توهین و طعنه ای رو درباره خانوادش تحمل کنه.چرا فکر میکنن زنشون باید به خانوادش پشت کنه.مردا اکثرا همین طورن.من خیلی طول کشید تا شوهرمو ادم کنم کار به خانواده ام نداشته باشه.عزیزم شما تقصیری نداری.ناراحت نشو شوهرت زورش اومده حرفشو تایید نکردی

حتی حاضر نیست که گوش کنه و جدیدا سریع داد میزنه و منم ادامه نمیدم

پس راجع ب ناراحتیا حرف نزن

در حد بیا غذا حاضره و اینا باش

بدرقش میکنی موقع رفتن و اومدن؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مردا چرا فکر میکنن وقتی زن میگیرن ،زنشون باید هر توهین و طعنه ای رو درباره خانوادش تحمل کنه.چرا فکر ...

خود خونواده خودش کم آزار ندارن منو 

جای دفاع سکوت میکنه 

یا دیر میاد یا وقتی میاد همین کارو میکنه

چند وقته اینجوریه؟؟

چند سالتونه هرکدوم؟ چند ساله ازد کردید؟

بچه دارید