2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه آوردن مخالف هستین

772 بازدید | 52 پست

خوش اومدین،میشه دلایلتونو بگین،منم همین نظرو دارم،میخوام بدونم چقدر طرز فکرمون شبیه همدیگه است و چه مسائلی رو مانع میدونیم

معمولا اون دسته کسایی هستن که کمبودای زیادی تو زندگی دارن میخوان مث خودشون نشه بچه مردم 

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702

بچم مشکل گفتارداره

زجرکشیذم باهاش دیگه نمیخوام ریسک کنم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسائل مالی

آینده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من خودم ی بچه دارم

بچه اوردنو تو شرایطی که مادر وقت و حوصله کافی داره

پدر به اندازه کافی حمایتگر و مهربان هست

و از طرفی توان مالیشون جوری هست که تو مخارج بچشون نمونن

و مهم تر از همه جنسیت زده نیستن درست میدونم

در غیر این صورت بچه نداشتن بهتره

.

بچدار شدن واقعا مسئولیت سختیه و طرف باید از همه جوانب چه مالی چه روانی چه موقعیت زندگیشو در نظر بگیره و خیلیا متاسفانه با بی فکریه تموم بچدار میشن و با این طرز فکر ک بچه با خودش برکت میاره یه انسانو بدبخت به دنیا میارن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یک: بچه های گستاخ دهه هشتادی نودی سایت  رو که میبینم حس میکنم بچه اصلا ارزش نداره آدم سلامتی و وقت و انرژی بذاره رو بچه . دو: شرایط دنیا به خصوص ایران تیره و تاره و در اغلب موارد نمیشه اینده درست درمونی برای بچه ها متصور شد .در نتیجه بچه کنسله 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
متوجه نشدم،بچه مردم؟؟؟؟؟؟؟؟

اره دیگه ینی مثلا من مخالفم چون تو این شرایطم طرف نیاره مث من شع بچش اینجوری!!

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702