بچها این پیام ک میذارم ینی چی از ی شماره برام اومده ینی کسی شکایتم کرده؟؟؟؟؟؟
توروخدا بگید🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻
درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکمکروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زدم سریع خارج شدم هک شدم ینی خاک توسرم😭😭😭😭چیکار کنم
درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکمکروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!
خانوما با اجازه اسی خودمم تاپیک زدم کسی نیومد تاپیکم منم یه پیامک واسم اومده خط به اسم خودم نیست عکسشو میذارم میشه بگین چیه
کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
زدم سریع خارج شدم هک شدم ینی خاک توسرم😭😭😭😭چیکار کنم
اسی ببخشید تروخدا هیشکی نمیومد جواب سوالمو بده خیلی فوریه تو تیپیکت یه سوالپرسیدم اگه دوست نداشتی بگو زود حذفش کنم
کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
اسی ببخشید تروخدا هیشکی نمیومد جواب سوالمو بده خیلی فوریه تو تیپیکت یه سوالپرسیدم اگه دوست نداشتی بگ ...
ن بابا اشکال نداره عزیزم