2777
2789
عنوان

رفتیم میوه فروشی شوهرم جلو میوه فروش باهام بحث کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7056 بازدید | 163 پست
من کی حقو به شوهرش دادم؟؟گفتم کار شوهرت اشتباه بوده اما اینکه 4 تا برای تزیین برداری هم اشتباهه یا ب ...

کجا اینجا گفتن شوهرش گفته ۴ تا کمه .شوهرش گفته چرا وسیله چرت و پرت برداشتی کلا گفته برندار .به اون چه اصلا .خانم خونس دلش خواسته میوه اشو اینجوری بچینه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خودش نیم کیلو پسته خام خرید🙂

ای بابا عزیزم بنظرم حتما بشین باهاش حرف بزن شایدم چون کم برداشتی ناراحت شده گفته کلا نمیخواد برداری 

من همیشه مشکلی پیش میاد حتما بعد اینکه شوهرم آروم شد میشینم دلیل رفتار و کارشو با ملایمت ازش میپرسم که بدونم مشکل از چی بوده اینجوری دلخوری باقی نمیمونه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بهتر بود اول قیمت رو چک میکردی، به نظرم حق با شوهرت بوده. حتی اگر پولدارید، دلیل منطقی واسه ریخت و پ ...

۳۰ هزارتومن پول نصف اون پسته ها نیست که آقا برای شکم خودش خریده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
نمیدونم شاید اشتباه رسوندم خاستم بگم اونجورم خوب نیست بیشتر از مصرف خرید میکنه اسراف میشع مثلا ی کیس ...

وای آره اینم یه معضله

نه باید خیلی کم بخری نه باید زیاد بخری که اینجوری شه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

همونجا میگفتی اینو از کارت من بکشید اقایون عقلشون قد نمیده چیا واسه مهمون نیازه

چه راهنمایی بدی!

رسما با این حرفت داری آتیش میندازی وسط زندگی مردم. تو واقعا مردها رو نمیشناسی و باهات شرط میبندم خودتم رابطه موفقی نداری. چون اصلا بلد نیستی باید چطور با مردها حرف زد.

بهتر بود اول قیمت رو چک میکردی، به نظرم حق با شوهرت بوده. حتی اگر پولدارید، دلیل منطقی واسه ریخت و پ ...

آخه ارزون تر از سیب هم مگه هست... بلوبری که بر نداشته 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
زمستان بهش گفتم وسایل پاستا بخر (پنیر و خامه و قارچ ) یکم پاستا درست کنم هوس کردم ، نخرید ! الان ۹ م ...

مگه شما کارت ندارین خودتون؟ میخریدین جلو چشمش میخوردی یه تعارفم نمیزدی .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چه راهنمایی بدی!رسما با این حرفت داری آتیش میندازی وسط زندگی مردم. تو واقعا مردها رو نمیشناسی و باها ...

ببین منم امثال شمارو درک نمیکنم دوتا دونه سیب شده 29 هزار تومن باید از مرد اجازه بگیره؟ 

ابم میخای بخوری ب شوهرت میگی؟ 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست