2777
2789
عنوان

چاقی در بارداری؟؟؟

267 بازدید | 9 پست

خانوما مامانای گل

چیکارکنیم دوره حاملگی چاق نشیم؟؟رژیم غدایی تون چی بوده که چاق نشدین؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

رعایت کنی زیاد وزن اضافه نمیکنی من خودم 7کيلو اضافه کردم

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولی میخورم تا حالا ۳ونیم اضاف کردم ولی میگن باید بفکر اضافه وزن نباشی تا حدودی هم اضافه کنی دکترم گفت یه کم بیشتر بخور

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

من کلا 6 کیلو اضافه کردم من تا 30 هفته گی با کمک دکترم وزن اضافه نکردم از اون به بد نیم کیلو ،نیم کیلو اضافه کردم در کل خیلی مواظب بودم و بیشتر میوه میخوردم کلا عاشق میوه ام دخترم هم دنبا امدنی 3 کیلو بود وزن مناسبی داشت الان هم 3 ماهشه 

سلام عزیزم ادم هرکاریم میکنه باز چاق میشه ولی من با دکتر تغذیه جلو رفتم خیلی خوب بود اصلا هم اضافه وزن نداشتم مشاوره انلاینم میده نمیخواد بری مطب از خونه هم میتونی باهاش حرف بزنی لینکشو برات میفرستم

https://www.drsaina.ir/doctorConsulation/4ecbc628211a4894a4d965bb1ec847f6/

سلام عزیزم ادم هرکاریم میکنه باز چاق میشه ولی من با دکتر تغذیه جلو رفتم خیلی خوب بود اصلا هم اضافه و ...

مرسی عزیزممممم  

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .