2777
2789
عنوان

یکی این کاربر رو برام تگ کنه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 72 پست

چه سناریویی هم می چینن برای تبلیغاتشون 

اسمش گذاشته صورت کنجدی بعد یهو بدون تگ کردن یه مشاور پوست همون کامنت دوم میگه بله جانم   

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سناریویی هم می چینن برای تبلیغاتشون اسمش گذاشته صورت کنجدی بعد یهو بدون تگ کردن یه مشاور پوست همو ...

الکی دو تا محصول به درد نخور، لدورا و نفیس و‌ لاکچری کویین و این آت و آشغالا رو گذاشتن برا فروش،اسم خودشونم میذارن مشاور.

کاش مردم عقل داشته باشن این آشغالا رو نخرن

به اضافه محصولات بیوآکوا. 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

چه سناریویی هم می چینن برای تبلیغاتشون اسمش گذاشته صورت کنجدی بعد یهو بدون تگ کردن یه مشاور پوست همو ...

من هزینه نمیگیرم که بخوام تبلیغ کنم !!!

کامل تاپیک رو خوندین؟

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
سلام عزیزم میشه چرا نمیتونم این کاربر رو تگ کنم ممدخطری ؟؟؟ داشتم حرف میزدم باهاش تایپیکش ترکید یعنی ...

سلام

نمی دونم.

باید خودشون به نی نی یار بگن اسم کاربری شون رو درست کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عجب

تا تگ کردید ایشون سرییع جواب داد

بعدشم چرا یکی درمیون انلاین میشید الان استارتر انلاین نیست اون یکی کاربر انلاینه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
منم گاهی با کاربریای قبلیم تگم میکردن آبی نمیشد ولی اعلانش برام میومد

سلام آره 

آن هایی که تگشون آبی نمی شد. منم قبلا از این موردها دیدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

باشه گلم مرسی 🙏

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

گلم صابون شیر الاغ واقعا رو سفیدی صورت تاثیر گذاره؟

افتضاحه استفاده نکنید 

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
الکی دو تا محصول به درد نخور، لدورا و نفیس و‌ لاکچری کویین و این آت و آشغالا رو گذاشتن برا فروش،اسم ...

لدورا؟؟؟

شما تاپیکای منو خوندین!؟

کاش انقدر احساس باهوش بودن نکنید 

عجبتا تگ کردید ایشون سرییع جواب دادبعدشم چرا یکی درمیون انلاین میشید الان استارتر انلاین نیست اون یک ...

اگه منظورتون منم که اشتباه متوجه شدین

جانم عزیزم عکس بدیم میتونی بگی گوشامون درازه یا نه؟

تاپیک رو‌کامل بهونید متوجه میشید اشتباه شده☺️

برا‌لک صورت چکارکنمصورتم پر از لکه های جای جوشع

اگه تازه س ترمیم کننده اگه قدیمیه ضدلک خوب