2777
2789
عنوان

از چندهفته لگن درد گرفتین

65 بازدید | 9 پست

من از ۱۵ فته کم کم شروع شد الان ک رفتم تو ۷ماه بیشتر شده لگن دردم..خطر ناک نیست؟ سرپسرم ماه های اخر لگن درد گرفتم فقط

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شروع شده ماه اخرم خیلی خسته کننده است

عزیزم چ حسی خوبیه نزدیک زایمانتی🥰😍

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
من اصلا لگن درد نداشتم ولی الان که دوسال از زایمانم گذشته کمردرد ولگن درد دارم یه موقع هایی چقدر بده ...

طبیعی بودین؟

عزیزم چ حسی خوبیه نزدیک زایمانتی🥰😍

وای برای زایمان قبلم این حسو داشتم اما الان حس ترس و مسوولیت بیشتر و داغون شدن بیشتر بهم دست میده هم خوش حالم هم ناراحت

وای برای زایمان قبلم این حسو داشتم اما الان حس ترس و مسوولیت بیشتر و داغون شدن بیشتر بهم دست میده هم ...

خودمم بچه دوممه همیه این حسا رو دارم تازه من بچه اولم ۲سالشه🥲 ولی باز دوستدارم زوتر دنیا بیاد خیلی سختمه بارداری

خودمم بچه دوممه همیه این حسا رو دارم تازه من بچه اولم ۲سالشه🥲 ولی باز دوستدارم زوتر دنیا بیاد خیلی ...

اره بخدا خیلی سخته منم میفهمم چی میگی مال من زیر دوسال😐😑 امروز واکسن ۱۸ماهگیشو با ۱۵روز تاخیر زدم یعنی ۱۸ماه و نیمه شه سخت بود ولی شکر خدا گذشت بارداریمم اتفاقی بود