2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه داروهات بگی وطرز استفاده ش رو.

دوتا امپول سفازولین زدم پماد واژینال مترونیدازول و ترپبل سولفا هرشب با قرص مترونیدازول هر هشت ساعت و کپسول داکسی سایکلین هر ۱۲ ساعت تاثیر هم نداشت

دوتا امپول سفازولین زدم پماد واژینال مترونیدازول و ترپبل سولفا هرشب با قرص مترونیدازول هر هشت ساعت و ...

اینا ک بیشتر واسه عفونته.عزیزم دود بده تاثیرش خوبه ولی بلافاصله خودتو گرم کن برو زیر پتو چون بعدش اگه سرما بزنه بدترمیشه

دوتا امپول سفازولین زدم پماد واژینال مترونیدازول و ترپبل سولفا هرشب با قرص مترونیدازول هر هشت ساعت و ...

من پماد واژنیال مترونیدازول وقرص واژنیال.یک شب قرص یک شب پماد استفاده کردم ۵۰درصد درمان شدم

دوره بعد پماد واژنیال تریپل سولفا وقرص مترونیدازول بازهم یک شب قرص یک شب کرم.کامل خوب شدم.الانم خیلی مراقب هستم که عفونت هم نگیرم چون باعث تشدید زخم میشه لباس زیر هم استفاده نکن دوران قاعدگی خودتو با دستمال خشک پاک کن  حموم هم نرو

خدا دی بسه