2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده و پرو

109 بازدید | 13 پست

بدون هیچ دعوتی نیم ساعت قبل ناهار تشریف فرما شده فکر نمیکنن طرف الان مریضه یا شاید پول نداره مواد غذاییش تموم شده و خونش کثیفه یا اصلا حوصله مهمون نداره

بعد چجورر روشون میشه میگه ما نیم ساعت دیگه میایم خونتون؟

وقتیم میرن تشکر بکنار شروع میکنن به حرف و حدیث در اوردن که خونش بل بود فلان بود

حالا درصورتی ما ۱بارم خونشون نرفتیم اگه هم بریم قبل نهاره قاعدتا دست خالی نمیریم 

اونم که بعد ۱۰سال زنگ زدیم اصلا گوشی برنداشتن🙄بعد خودشون خونه بقیه لنگر میندازن خیلی زشته 

تازع فقیرم نیستن چندین کارخونه داره اون وقت ما حکم فقیررداریم نسبت به اونا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب ندین تلفنشون رو از این به بعد هرچی هم داشتین بیار بذار تو سفره حتی کم هم باشه اشکالی نداره بذار ...

خواهر اینا پرو تر از این حرفان که خجالت بکشن 

فقط اعصاب خوردی ب ادم میزارن

فامیل خیلیییی دور یکیش پسرخاله بابام اون ۲تا هم باجناق اینجا اینکه برن رستوران میرن خونه های مردم

یبار ی داستان خوندم دقیقا عین شما دایی طرف بود گفت کل فامیل دست ب یکی کردیم ب زور رفتیم شام خونشون گفت دیگه پیداش نشد

چقدر بعضیا گدان دلامسب نونتا درمیاری بخور همونا چرا رو سربقیه آوارمیشی 

ن تاپیک بیشتر حکم اینو داره کسایی اینجور هستن نکنن بخدا خیلی زشته بحث ی وعده غذا نیس بحث پروییه

اصلا بحث غذا هم باشه مهم نیست

وقتی یکی زرنگی میکنه هیچ کسو خونش راه نمیده ولی به خودش که میرسه هی خووشو میندازه خونه مردم

طرف مقابل حقشه که نخواد طرف بره خونش

اشتباه میکنید که قبول میکنید بیان خونتون

اصلا بحث غذا هم باشه مهم نیستوقتی یکی زرنگی میکنه هیچ کسو خونش راه نمیده ولی به خودش که میرسه هی خوو ...

اخ دقیقا تازه من به پشتیا حساسم پرواا بجای بالشت استفاده کردن حرص چقد خوردم مامانم میگه بیخیال هرروز که نمیان ممنم میگم راشون دوره اگه نزدیک بود هرروز اینجا بودن

یبار ی داستان خوندم دقیقا عین شما دایی طرف بود گفت کل فامیل دست ب یکی کردیم ب زور رفتیم شام خونشون گ ...

پولدارا بخدا از فقیرا هم بدترن ی عدشون 

۴روز دیگ مردی مگه این پولا همرات میبری که زندگی نمیکنی 

پولدارا بخدا از فقیرا هم بدترن ی عدشون ۴روز دیگ مردی مگه این پولا همرات میبری که زندگی نمیکنی

والا انگار کفن جیب داره ی عمودارم مجرده ی عمه هم دارم طماع وکثیف چندروز پشت سرهم بش کباب و مرغ داد اونم ک خسیس و تنها جادوخورش کرد چندمیلیاردسرش کلاه گذاشت .عموی منم خیلی گداس تهش همشون ی جایی تاوان این مفت خوریاشونا میدن