2777
2789
اگه لازم داری بخور نخوردن عوارض اش بیشتره تازه میگن تو آمریکا هم برای افسردگی اینو تجویز می‌کند

ممنون عزیزم من میخوام باردار بشم به خاطر همین استرس دارم کاش خوب شم مغزم داره متلاشی میشه دیگه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یکی از دلایل چاقی افسردگیه چون باعث میشه آدم به خودش نرسه واهمیت به خودش نده

بله من سه سال نشد کنار بزارم دیگه رفتم دکتر خسته شدم تو این سن تقسیر ادمای اطرفه و محیط زندگی

ممنون عزیزم من میخوام باردار بشم به خاطر همین استرس دارم کاش خوب شم مغزم داره متلاشی میشه دیگه

اتفاقا تو بارداری دکترا به خواهرم سرترالین میدادن چون شرایط اش بد بود شرایط روحی اس

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
اتفاقا تو بارداری دکترا به خواهرم سرترالین میدادن چون شرایط اش بد بود شرایط روحی اس

ممنون عزیزم خیلی راهنماییات خوبن دکترم بهم گفت مشکلی نداره ولی ادما فکر میکنن کسی که بره دکتر اعصاب یا دیوونست یا میشه 

عوارضی نداشت برای مندر کل این مدل قرصا عوارض های مختلفی میتونن داشته باشن و اینکه هر کسی ک عوارضی بر ...

ممنون عزیزم باه همینطوره بدن هرکس متفاوت

ممنون عزیزم خیلی راهنماییات خوبن دکترم بهم گفت مشکلی نداره ولی ادما فکر میکنن کسی که بره دکتر اعصاب ...

دلیلی ندارد به کسی بگی

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
اره من بعد از سرطان و فوت پدرم شروعش کردم و الان حافظم خیلی ضعیف شده ولی حال روحیمو بهتر کرده کمتر غ ...

سلام عزیزم خوبی من این قرصا را که خوردم بدتر شدم انروز تاحالا شبا تا صبح بیدارم و اظطراب میکشم میخوام نخورم دیگه خیلی بدن من شبا تا صبح خوابم میبرد ولی حالا اذیت میشم خیلی