2777
2789

اره من بعد از سرطان و فوت پدرم شروعش کردم و الان حافظم خیلی ضعیف شده ولی حال روحیمو بهتر کرده کمتر غصه میخورم اگر قرصا نبودن از غصه دق میکردم ولی دیگ خیلی حواس پرتمم کرده

برای سلامتی پدرم دعا کنین لطفا🥲❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بعد از سرطان و فوت پدرم شروعش کردم و الان حافظم خیلی ضعیف شده ولی حال روحیمو بهتر کرده کمتر غ ...

یعنی همیشه باید بخوری 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اره من بعد از سرطان و فوت پدرم شروعش کردم و الان حافظم خیلی ضعیف شده ولی حال روحیمو بهتر کرده کمتر غ ...

خدا بیامرزه غم اخرت باشه

سرتر آلین من چون. نفر دیگه میشناسم خوردیم خیلی حالتو خوب می‌کنه تنها مشکلش اینه که اشتها ی منو زیاد میکنه

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
من هرروز میخورم ولی روانپزشک هروقت تشخیص بده قطع میکنه زیر نظر دکترم

منم امروز برام نوشت بخورم ببینم چطور میکن قرص اعصاب خوب نیست ولی بهتر از این همه استرس

سرتر آلین من چون. نفر دیگه میشناسم خوردیم خیلی حالتو خوب می‌کنه تنها مشکلش اینه که اشتها ی منو زیاد ...

چاقم شدید رو بدن هرکی متفاوت بدتر نمیکنه ادمو 

منم امروز برام نوشت بخورم ببینم چطور میکن قرص اعصاب خوب نیست ولی بهتر از این همه استرس

اگه لازم داری بخور نخوردن عوارض اش بیشتره تازه میگن تو آمریکا هم برای افسردگی اینو تجویز می‌کند 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
چاقم شدید رو بدن هرکی متفاوت بدتر نمیکنه ادمو

خیلی اوضاع روحی آن خیلی بده توصیه میکنم بخور روح مهمتر از جسمه