2777
2789
عنوان

میخوام آی یو آی کنم ولی ...

135 بازدید | 8 پست

سه ساله پیگیری بچه دار شدنم هستم الان یک ساله زیر نظر  این دکترم هستم تا بالاخره راضی شدم آی یو آی کنم 

گفت فردا بیا برای آی یو آی

حالا امروز زنگ زدم میگه فردا نیستش    ۱۱ تا آمپول زدم این همه قرص خوردم وسط سیکل ولم کرد حالا چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
0
0%
ا
1
100%
لطفا برای مامان شدن من یه صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الخیر فی ما وقع. شاید مصلحتیه که شما فعلا اینکارو انجام ندی. 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

یه دکتر دیگه پیدا کن. اگر هم پیدا نکردی حتما اون آمپول hcg رو بزن چون تخمکات رسیدن با اون رها میشه و از شب بعدش مداوم نزدیکی داشته باش ایشالا ک بگیره. ای یو ای یه چی مثل رابطه عادیه زیاد چیز خاصی نیس مهم داروهاست ک گرفتی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نه جایگزین نداره

نمیدونم چرا اینکارو کرد

میترسم دکترای دیگه قبول نکنن

دکتر خوب نمیشناسم اگه پیدا کنم هم بعیده نوبت بهم بدن

دارم دق میکنم

اینقد ک گریه کردم  

قرار بود خودش سونو تعیین سایز فولیکول کنه برام و زمان دقیق تزریق hcgرو هم بهم بگه فردا هم برام ای یو آی کنه و داروهای بعد از آی یو آی رو بهم بده

همش کنسل شد

چقد هزینه کردم چقد سختی کشبدم

دو ماه پام شکسته با پای توی گچ و عصای زیر بغل رفتم و اومدم