2777
2789

سلام. میخوام برم فقه و حقوق بخونم‌. میگن آیندت نامشخصه. میگم میخوام آزمون وکالت بدم. میگن با این رشته قبول نمیشی میگم خودم کلی میخونم میگن نمیتونی.

میگن کسی بوده از این رشته (فقه و حقوق اسلامی) وکیل شده باشه یا کار گیرش اومده باشه؟!

بله دوستام همه قبول شدن 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

یچیزی میگم جواب سوالت نیس.

ولی شنیدم یکی از اقواممون‌. وکالت خونده.باباش ۳۵میلیون وام گرفته بود. که در ازای هر روزی یک میلیون یه وکیل کارکشته‌و خبره با دختره صحبت کنه فقط یک سالت در هر روز.. ک بدونه چجوری به عنوان یه وکیل صحبت کردنش چجوری باشه. 

خلاصه جز خوده اون درسای دانشگاه چیزای دیگه ام تاثیر داره

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب. فقه و حقوق خوندن؟ کدوم دانشگاه ها؟راستی چطور مامانم رو راضی کنم بذاره برم وکالت؟

دانشگاه ازاد خوندن دیگه مامان خودته من نمیدونم

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍