2777
2789

اولی یا دومی؟ بچه تو کدومش راحت تر میخوابه؟ تکونش میدی گهواره یا ننو لق نمیزنه بیفته

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

من گهواره خریدم،بنظرم بهتر بود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا اولی

دومی اصلا به درد نمیخوره

دقیقاااااا همین مدل دوم رو من دارم خیلی بده؛ اول اینکه خیلی گوده و بچه انگار توش میترسه بعدم مثل ننو تکوناش اینجور نیست که بره و بیاد یه حالت کج میشه خیلی بده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یعنی شبیه عکس دومی؟ بچه راحت می‌خوابه توش؟ تکونش میدی لق نمیزنه گهواره؟

ن لق نمیزد،وقتی ام میخابید قفل میکردم ک یه موقع غلت نزنه گهواره ام بچرخه بچه بیوفته

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من کلا نخریدم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

از عکس دومی مادر شوهرم کادو آورده بود برای دخترم دختر خودش اومد برد برای بچش من یکبار هم دخترم رو نزاشتم توش😂😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍