2777
2789
عنوان

پر مویی نوزاد

289 بازدید | 24 پست

دوستان دخترم الان 3ماهشه خیلی پرمو و سبزه هست

ابروهاش ب طرز وحشتناکی پیوندی،

تا الان خیلیا وقتی بغلش میکنن میگن سیبیلاشو یا ابروهاشو،،،خیلی ناراحتم از این موضوع میترسم تو اعتماد بنفسش تاثیر بزاره،راه حلی سراغ دارین؟؟

پسرم فوق العاده کم مو و بور ولی این طفل معصومم اینجوری...میترسم همین پسرم خیلی اذیت کنه دخترم رو تو این مورد😔😔

می‌ریزه همشون دختر من حتی روی بازو ها و گوشش هم مو داشت الان یه سالشه هیچی نیست رو بدنش

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ریزه همشون دختر من حتی روی بازو ها و گوشش هم مو داشت الان یه سالشه هیچی نیست رو بدنش

اینم علاوه بر روی گوش پشت گوشش هم داره

فکر نکنم بریزه چون یه سریاش ریخت اگه میخواست بریزه با همونا میریخت

اینم علاوه بر روی گوش پشت گوشش هم دارهفکر نکنم بریزه چون یه سریاش ریخت اگه میخواست بریزه با همونا می ...

نه عزیزم به مرور می‌ریزه دختر من تا حدود نه ماهگی پر مو بود 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خودشون احتمالا بریزن با روغن نارگیل ماساژ بده بدنشو

تاثیر داره روغن نارگیل؟؟؟

من شنیدم روغن رازیانه و روغن مورچه خوبه ولی راسیتش ترسیدم روغن مورچه بزنم

روغن مورچه عالیه 

خداروشکر سالم و سلامته بچت

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

نه عزیزم به مرور می‌ریزه دختر من تا حدود نه ماهگی پر مو بود

تو ارثتون ندارید پرمویی؟ آخه من خودم پرموام 

دوست نداشتم دخترم مثل من اذیت شه

یعنی واقع بعد نه ماهگی ریخت؟

تو ارثتون ندارید پرمویی؟ آخه من خودم پرموام دوست نداشتم دخترم مثل من اذیت شهیعنی واقع بعد نه ماهگی ر ...

نه نداریم . منم خیلی نگران بودم همش میگفتم چرا اینجوریه ولی واقعا همش ریخته حتی تو پیشونیش هم پر مو بود الان صافه قشنگ 

روغن مورچه عالیه خداروشکر سالم و سلامته بچت

آره واقعا خداروشکر

شماروغن مورچه استفاده کردی؟ عوارض نداره؟برا آدم بزرگ بعد اپلاسیون میگن بزنید ولی نوزاد ک اپلاسیون نمیشه باید چجوری زد؟