2777
2789
عنوان

حذف کد رشته

118 بازدید | 10 پست

کسی حذف کد رشته ی انتخاب رشته از سازمان سنجش داشته؟؟؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
من

میشه کمک کنی 

یجا نوشته تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاء

رو باید اپلود کنیم 

یعنی چی؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کمک کنی یجا نوشته تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاءرو باید اپلود کنیم یعنی چی؟

برا من اینجوری نبود من فقط رفتم ساست سازمان سنجش رفتم تو پروفایل خودم حذف کردم همین 

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..
برا من اینجوری نبود من فقط رفتم ساست سازمان سنجش رفتم تو پروفایل خودم حذف کردم همین

الان مهلت ویرایش برداشته شده 🥲

سلام منم درخواست حذف کد رشته رو دادم ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم وارد سایت بشم 😭😭😭تروخدا بگو چطوری وارد شدی راهنمایی کن .من هر چی کد امنیتی رو وارد میکنم میگه کد اشتباهه 

ببخشید منم همین مشکلو دارم تو فهمیدی باید چیکار کنیم؟

بله باید وارد سایت درخواست سنجش بشی

سلام منم درخواست حذف کد رشته رو دادم ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم وارد سایت بشم 😭😭😭تروخدا بگو چط ...

باید با لپ تاب بری 

میشه مراحلشو بگی

اگه عکس بدی بهتر میتونم راهنماییت کنم