2777
2789
عنوان

درد و دل یک عروس از خواهرشوهر مجردش

221 بازدید | 14 پست

سلام ب همه
تاپیکم دردو دله
تروخدا نیاین نصیحت کنین
من دوازده ساله ازدواج کردم ی خواهر شوهر مجرد دارم که الان۳۹سالشه
چرا اینطورین؟چرا عروس همسنو دشمن میدونن؟
چرا هر کی تو فامیلشون ازدواج میکنه با من بد میشه تو زندگی من فتنه میندازه؟
مگه من جلو در خونشون وایستادم جلو خواستگاراشو گرفتم ؟
من الان ده ساله با هیچکدومشون کار ندارم
بخدا از فتنه ای که تو زندگیم میندازه میفهمم ک یکی از دخترای فامیلشون شوهر کرده
به من چه 

خسته شدم 

نه سلام میکنه نه خداحافظی دایم هم نمای پشتشو نشون میده  فتنش هم اینه هی به بچه هام میگه شما پسرای منین شما بچه های منین 

خوبمنم دوست ندارماین حرفوب شوهرم اعتراض میکنم ی چیزی ب خواهرت بگواونم قهر میکنه

نباید به ش

وهرت بگی. خودت در لحظه باید جوابشو بدی اونم با خنده و شوخی

ولی. بعد اگر بچه هات بزرگن بهشون یاد بده خودشون جواب بدن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید به شوهرت بگی. خودت در لحظه باید جوابشو بدی اونم با خنده و شوخیولی. بعد اگر بچه هات بزرگن بهشون ...

الان ده ساله فقطصحبت ما سلام خداحافطه

حتی عید من پیش قدم شدم تبریک گفتمرفتم دست دادم بهش روشو برگردوندپشتشو کرد تو جمع باهمه صحبت میکنه الا من 

چون من باهاش همسن هستم و زن داداشش

نمی‌دونم چرا اینجوری رفتار می‌کنه خواهر همسرتون. زندگی را به شما تلخ می‌کنه.

من خواهر شوهر مجرد دارم تقریبا همین سن و سال و واقعا خیلی خانمه و دوست داره که ارتباطش با ما حفظ بشه، 

خواستگار هم براش میاد ولی هنوز قسمتش نشده.

بگه مگه چقدر مهمهپسرات اگه چیزی گفتن بگو اون عمه تونه یعنی خواهر باباتون خواهر بابا مامان آدم نمیشهگ ...

😂😂😂😂😂نه بابا زدن چرا خیر سرمون هممون تحصیل کرده ایم 

دلم گرفته امروز 

بچه هامعقل رس نشدن ولی از حرفش خون میباره بای حرصی اینو میگه

توقعی ندارم ولی اگه بچتن اقلا ی عید تولدی کادو دستشون بده کارمند همهست

منم ازدواج نکردم و مجردم و به برادرزاده‌ام گاهی میگم بچه منی، چون خیلی دوسش دارم و بیشتر وقتا پیشم بوده این حرفو میزنم بهش، فک نکنم گفتن چنین حرفی باعث فتنه بشه. اگر یه کم خواهرشوهرت رو درک میکردی اینجوری نمیگفتی، به نظرم حساس نباش و بیشتر حالشو درک کن

نمی‌دونم چرا اینجوری رفتار می‌کنه خواهر همسرتون. زندگی را به شما تلخ می‌کنه.من خواهر شوهر مجرد دارم ...

نه حالا دروغ چرا من ناشناس چند نفرو معرفی کردم انگاری پسرا نخاستن الان تقریبا پنج ساله خاستگار. نداذه

ولی خدامیدونه من از ازدواجش خوشحال میشم اقلا شرش کم شه بره ببینه زندگی متاهلی هم خبری نیست

حتما انتظار داشت تو از فامیل و آشناهات کسی رو معرفی میکردی!

اگه اسم کاربری منو جای دیگه ای دیدید بدونید کسی که صاحب اون پلتفرم هست از اسم من سواستفاده کرده و مطلب منفی منتشر کرده تا اول آبروی منو ببره و دوم حواشی درست کنه و جذب مخاطب کنه. برای من هیچ مشکلی پیش نیومده نه شکایتی از من شده نه مشکلی دارم. اگه هر کسی تو این سایت یا هر فضای دیگه ای مستقیم یا غیرمستقیم از اسم کاربری من یا هر اطلاعاتی که قبلا اینجا دادم سواستفاده کنه و بهم نسبت جنسی بده ازش شکایت میکنم. شکایت ثبت میشه حتی اگه از نظر مراجع قانونی اینقدر مهم نباشه که قابل پیگیری باشه همون ثبت شدنش کافیه و یه لکه ننگ واسه اون آدم. یه صحبتی هم با اونایی دارم که منو اصلا نمیشناسن و پشت سر من میگن من چنینم و چنانم؛ من تو همین چهار ماه که از سال ۱۴۰۴ میگذره سه تا کار خیلی مهم برای زندگیم انجام دادم همون موقع که داشتید پشت من حرف میزدید! (عقده ای کسی که دردودل های شما تو این سایت رو میبره جاهای دیگه برای آدم های بیمارتر از خودش پخش میکنه یا به اسم مطالب روانشناسی و کمک به بقیه منتشر میکنه. از این عقده ای ها بترسید نه اینکه الگو قرارشون بدید. الگو شما آدمی که نوچه هاشو شیر میکنه بیان به بقیه تهمت بزنن و بگن رابطه جنسی با مردهای مختلف دارن! آره خودش نمیگه ولی بلده غیرمستقیم از زبون دارودسته اش بگه. خیلی ساده هستید اگه گول مظلوم نمایی هاشو بخورید.)