2777
2789
عنوان

اگ جای من بودید جدا می‌شدید

913 بازدید | 83 پست

من نمیتونم خیلی جواب بدم چون شوهزم خونه هس 

شرایطم میگم 

۲۳ سالمه دوتا پسر ۱۰ ماهه و ۳ ساله دارم شوهرم ۳۲ سالشه 

تو خونه مادر شوهرم یه اتاق ۲۰ متری دستمونه 

از وسایل فقط رخت خواب لباس اینا داریم 

درآمد شوهرم خیلی خوبه برجی ۳۰ تا ۳۵ اما خیلی ولخرجی و شرط بندی میکنه 

۷ ساله ازدواج کردیم 

شوهرم دست بزن داره 

احساس میکنم دوسم ندازه 

همش میگه یروز بیرونت میکنم 

همش فوش خیلی خیلی بد میده بی دلیل حتی اگ بچم یکاری کنه فوش خواهر مادر ب من میده 

ا اینا گذشته پول برا من خرج نمیکنه مثلا الان بهش یچی میگم نمیخزه ولی مثلا این برج بدون اجازه من و خبر من یه گوشی ۸ ملیونی برای بچه خواهر شوهرم خریده 

خورد خوراک خونه میخره البته ن ب میل من ب خواست خودش هز چ باشه 

اصلا احترام نگه نمیداره چ جلو خانوادش چ غریبه 

مثلا آخرین دعوامون دیشب بود بعد باخت گل پولش ک حدود ۱۷۰ ملیون بود منو مقصر میدونست ک تو پا قدمت نحسه و سیاهی این خرافات در صورتی ک من اصلا خبر نداشتم ک برده یا ۱۷۰ ملیون برده 

خب دیشب میگفت بیرونت میکنم 

گی بچه هامم بهت نمیدم 

اگ خیلی میخواین شما منو شماتت کنین لطفا برید چندتا تایپ قبلم داستان زندگیمو بخونین 

من خانوادم معتقد هستن بسوز و بساز و بمیر 

اما دیگه تا کجا 

تنها مشکل من دلتنگی بچه هام

من چیکار کنم 

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاق می‌گرفتم

شوهرت که پولداره برای بچه هات کم نمی ذاره 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

عزیزم 

فورایه وکیل تو اینستا یا کانالای ایتاوبله و...  

ک بشه رایگان ی دوکلمه جرف بزنی باهاش پیدا کن

بگو منو راهنمایی کنین ک چجوری میتونم هم جداشم هم حضانت بچه هامو بگیرم.

فقط جان مادرت جداشو 

نخیر کجا جدا شی

ب این سن کم ازدواج کردی ماشالله ۲تا بچه هم اوردی باید مسئولیت بچه ها رو ب گردن بکشی.بچه ها مادر میخوان

شوهرت بد بود نمی اوردی بچه

بد بود ی دونه میاوردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چرا فکر جدا شدنید اکثرتون عزیزم این زندگی رو شما ساختی هرجای دنیاباهرکسی بری همینه باید اروم اروم درستش کنی طلاق راه حل هیچ مشکلی نیست بدترم میشه

حرف بزن دعا کن خدا با دعاکردنه که در کلامت اثربخشی میزاره 

🌿 🌱🪻

الان دیگه خودکشی دوتا بچه پس انداختی بعد عیبای شوهرت یادت اومده؟؟

خودکشی کردم فایده نداشت حتی قبل بچه هام 

اما کسی نگفت باشه طلاق بگیر همه ولم کردن رفتن 

بارها و بارها رفتم ک طلاق بگیرم 

اما شوهرم خیلی با سیاسته 

فوری تو بغلم می‌خوابید 

و منم ک بچه ۱۶ ساله خر میشدم و فوری برمیگشتم

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله 

مسلما طلاق میگیرم .به حرف شوهرت نیست فعلا قانونو بچه ها رو به شما میده .اگه شرایطش هم ندارید .اگه پیش پدرشون موندن یه زمان ملاقات میده .ولی مطمئن باش تو این خونه بمونی چون ارزشی بهت نمیده فردا همین بچه هات هم عادت میکنن مثل برده باهات رفتار میکنن

بچه ای که عشق بین پدر مادرشو نبینه به جاش کتک خوردن مامانش از باباشو ببینه، بیشتر آسیب میبینه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️