نه واقعیتش خوب نیست حقم بیشتر از اینا بود هر دفعه یه مشکلی پیش اومد خرابش کرد ، سال اول ۱۱ هزار سال دوم ۷ هزار و امسال ۵۹۰۰ منطقه۱ شدم
من با آزمونای کانون پیش میرفتم هفته اول تا اواسط هفته دوم فیلم مباحث بودجه بندی رو میدیدم و تکالیف استادا رو انجام میدادم و تست آموزشی و تسلط میزدم ، ۳ روز آخر از همون مباحث آزمون میزدم و مرور میکردم ، جمعه هم آزمون کانون بود و تحلیل و استراحت و چون اکثرا استراحت میکردم شنبه هم تا عصرش تحلیل آزمون داشتم این برنامه برای اختصاصی ها ، برای عمومی ها کم کاری کردم و در طول سال خوب نخوندمشون ، کل اردیبهشت بعد از کنکور رو عمومی خوندم و همه رو فیلم دیدم به جز دینی و نوت برداری کردم کنار فیلما و بعد جزوه هارو مرور میکردم ، عربی و دینی خوب شد ولی ادبیات و زبان حدود ۱۸ شدن ، زبان نیاز بود در طول سال روتین ریدینگ بذارم براش چون سر جلسه خیلی مشکل داشتم در این زمینه
من آزمونای مازو نمیدادم بعضی وقتا فقط زیستشو میزدم و تحلیل میکردم ، بودجه بندی ماز تقریبا شبیه کانونه و بله من سعی میکردم ازشون عقب نمونم
من اصلا پک ماز نداشتم و جاهای مختلف کلاس میرفتم و بله دوره های شروع از تیر رو میگرفتم و فیلماشو آفلاین میدیدم برامم مهم نبود که اونا آنلاین چیکار میکنن من فقط هرجا اشکال داشتم فیلماشو میدیدم ، البته کاش پک ماز میگرفتم چون اینطوری خیلی هزینه کردم و مثلا دبیر فیزیک و ریاضیم هم در موسسات دیگه همون دبیرای ماز بود