2777
2789
عنوان

دوره شروع ازمهر ماز

3026 بازدید | 19 پست

دوستان بنظرتون این دوره خوبه شرکت کنم؟ برای کنکور؟ 

خواهرم کنکوریه و تا الان هیچی نخونده بنظرتون با این دوره پیش بره میتونه نتیجه بگیره؟ البته دورش هنوز شروع نشده

به امید ارزو های قشنگمممم

خب پک الماس رو بگیرید یه باره که شامل همه چیز باشه ، در کل کلاسا چون آفلاین هم داره داخل پنل فرقی نمیکنه چه موقع ببینی مگر اینکه بخوای آنلاین ببینی ، من تجربی ام با میرحسینی و کرمی کلاس داشتم انصافا خوب بودن ، فرهمند نیا و هادیان فرد هم بچه ها تعریف میکنن خوبن

خب پک الماس رو بگیرید یه باره که شامل همه چیز باشه ، در کل کلاسا چون آفلاین هم داره داخل پنل فرقی نم ...

بله الماس براش تهیه کردیم/ اخه از هر درس حدود 22 جلسه گذشته و نمیشه بشینه افلاین از اول ببینه/ دوره شروع از مهرو پیشنهاد دادن اما خودش استرسیه چون دورش هنوز شروع نشده میترسه عقب بیفته/ الان شما از تیر شروع کردی ب خوندن؟ 

خواهرم با دوره شروع از مهر شروع کنه ب قول خودش عقب نمیفته؟

راستی برای درس شیمی استاد بازرگانی رو انتخاب بنظرتون بازرگانی بهترن یا هادیان فرد؟

و اینکه برای فیزیک با میرحسینی ارتباط میگیرین؟ سطح بالا نیستن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نتیجه گرفتن و نگرفتن بستگی به استفاده طرف از اون امکاناتی که در اختیارشه داره اینکه بعد از کلاس خوب تست کار کنی و برای نهایی اصولی مطالعه کنی ، روش درس خوندنت درست باشه ، با برنامه باشی و زیاد درس بخونی ، برای سلامتی روح و جسمت فعالیت های حال خوب کن انجام بدی ، شاید خنده دار باشه ولی من امسال فقط به خاطر مورد آخر نتونستم نتیجه بگیرم 

نتیجه گرفتن و نگرفتن بستگی به استفاده طرف از اون امکاناتی که در اختیارشه داره اینکه بعد از کلاس خوب ...

درسته حق با شماست//

شما امسال هم ماز داری؟ الان شروع ب خوندن کردی؟

بله الماس براش تهیه کردیم/ اخه از هر درس حدود 22 جلسه گذشته و نمیشه بشینه افلاین از اول ببینه/ دوره ...

ببینید من پارسال پشت کنکور بودم و امسال کنکور ندارم که بدونم چطوریه ولی در کل منم از آبان شروع کردم و برام مهم نبود چند جلسه رفته چون من آفلاین میدیدم و مثلا با خودم میگفتم فصل۱ شیمی دوازدهم رو کامل میبینم هر چندتا جلسه ای که باشه و پارت به پارت تقسیم میکردم در طول هفته تا به آزمون کانون برسم اما مثلا هیچکدوم از فصلای دهم رو ندیدم چون بلد بودم میخوام بگم یعنی گزینشی میدیدم ، حالا این موضوع بستگی به پایه درسی تون داره که چطور عمل کنید ، برای جبران عقب افتادگی ها من پیشنهاد میکنم ساعت مطالعه شو ببره بالا تا از همین اول سالی عقب نباشه چون کنکور درواقع اردیبهشته ، 

برای شیمی من با استاد بابایی داشتم ولی بچه ها بیشتر از هادیان فرد تعریف میکردن نمیدونم واقعا چون تدریس استاد بازرگانی رو ندیدم 

بله من در آموزشگاه هدف باهاشون فیزیک داشتم ، چون پشت کنکور بودم مطالب رو بلد بودم و حتی یه منبع هم تست زده بودم ، بیشتر به عنوان رفع اشکال و یادگرفتن عمیق بعضی مباحث فیلماشونو میدیدم و خوب میفهمیدم 

ببینید من پارسال پشت کنکور بودم و امسال کنکور ندارم که بدونم چطوریه ولی در کل منم از آبان شروع کردم ...

خیلی ممنونم ازتوضیحات مفیدتون/ بنظرم بهتره منتظر باشه دوره شروع ازمهر استارت بخوره با اونا پیش بره/  

ولی میگه دوره مهر ب ازمون های ماز نمیرسه. اصلا ی وضعی  

میتونم بپرسم شما چه رشته ای قبول شدید؟ البته اگر مایلید بگین/

خیلی ممنونم ازتوضیحات مفیدتون/ بنظرم بهتره منتظر باشه دوره شروع ازمهر استارت بخوره با اونا پیش بره/ ...

خواهش میکنم ، هر طور خودش راحتتره ولی اینطوری همیشه از بودجه ها عقبه و نمیتونه آزمون بده ، من خودم بودجه بندی اوایل کتاب هارو رها کردم رفتم و بعدی هارو خوندم و تو دوران جمع بندی دی خوندمشون 

من تازه امسال انتخاب رشته کردم ، نتایج اواخر مهر میاد ، هنوز مشخص نیست 

ببینید من پارسال پشت کنکور بودم و امسال کنکور ندارم که بدونم چطوریه ولی در کل منم از آبان شروع کردم ...

میشه یکم از روش مطالعتون بگین چیکارمیکردید؟ چون تاپیک اخرتون دیدم رتبتون خیلی خوب بود / تبریک میگم بهتون/

سال اول رتبتون چند شد؟ چنتا کتاب تست برای هر درس زدی؟ چند ساعت درس میخوندی؟ و.. کلا کارایی ک انجام میدادی ممنون میشم بهم بگی

واینکه کل ازمون های مازرو  زدی ؟ و تحلیل کردی؟ بهشون رسیدی؟

شما افلاین هارو ازدوره  تیر می دیدین؟ یا دوره مهر؟

میشه یکم از روش مطالعتون بگین چیکارمیکردید؟ چون تاپیک اخرتون دیدم رتبتون خیلی خوب بود / تبریک میگم ب ...

نه واقعیتش خوب نیست حقم بیشتر از اینا بود هر دفعه یه مشکلی پیش اومد خرابش کرد ، سال اول ۱۱ هزار سال دوم ۷ هزار و امسال ۵۹۰۰ منطقه۱ شدم 

من با آزمونای کانون پیش میرفتم هفته اول تا اواسط هفته دوم فیلم مباحث بودجه بندی رو میدیدم و تکالیف استادا رو انجام میدادم و تست آموزشی و تسلط میزدم ، ۳ روز آخر از همون مباحث آزمون میزدم و مرور میکردم ، جمعه هم آزمون کانون بود و تحلیل و استراحت و چون اکثرا استراحت میکردم شنبه هم تا عصرش تحلیل آزمون داشتم این برنامه برای اختصاصی ها ، برای عمومی ها کم کاری کردم و در طول سال خوب نخوندمشون ، کل اردیبهشت بعد از کنکور رو عمومی خوندم و همه رو فیلم دیدم به جز دینی و نوت برداری کردم کنار فیلما و بعد جزوه هارو مرور میکردم ، عربی و دینی خوب شد ولی ادبیات و زبان حدود ۱۸ شدن ، زبان نیاز بود در طول سال روتین ریدینگ بذارم براش چون سر جلسه خیلی مشکل داشتم در این زمینه 

من آزمونای مازو نمیدادم بعضی وقتا فقط زیستشو میزدم و تحلیل میکردم ، بودجه بندی ماز تقریبا شبیه کانونه و بله من سعی میکردم ازشون عقب نمونم 

من اصلا پک ماز نداشتم و جاهای مختلف کلاس میرفتم و بله دوره های شروع از تیر رو میگرفتم و فیلماشو آفلاین میدیدم برامم مهم نبود که اونا آنلاین چیکار میکنن من فقط هرجا اشکال داشتم فیلماشو میدیدم ، البته کاش پک ماز میگرفتم چون اینطوری خیلی هزینه کردم و مثلا دبیر فیزیک و ریاضیم هم در موسسات دیگه همون دبیرای ماز بود 

نه واقعیتش خوب نیست حقم بیشتر از اینا بود هر دفعه یه مشکلی پیش اومد خرابش کرد ، سال اول ۱۱ هزار سال ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتین/انشالله همیشه موفق باشی  

ابجیم خییلی نگرانه واقعیتش هدفش فرهنگیانه نمیدونی چجوری بخونه و پیش بره

اگه خواستین که روش مطالعه درس به درس هم بگم ، البته خیلی اشکالات داشت خودمم میدونستم ، مثلا این برنامه ای که من داشتم تست و تمرینش کم بود اما چون سال سومم بود واقعا خسته بودم و در طول سال بیشتر از ۹ ۱۰ ساعت نمیخوندم ، که این ساعت مطالعه برای کسی که میخواد برای همه درسا فیلم ببینه ، پایه اش هم زیاد خوب نیست و میخواد تست زیاد بزنه کمه 

خیلی ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتین/انشالله همیشه موفق باشی ابجیم خییلی نگرانه واقعیتش هدفش فرهنگ ...

خواهش میکنم ، ممنون انشاالله🌹 

فرهنگیان از پارسال کنکور جداگونه اضافه کرده که شامل دینی و هوش بوده من چون براش نخوندم واقعا اطلاعی ندارم اما همینطوری سوالاشو بررسی کردم دیدم دینی هاش خیلی آسون و روتین بود ، ولی هوشش رو هیچی سر درنیوردم ، به نظرم حتما با یه مشاور یا حالا کسی که امسال قبول شده صحبت کنید چون منابع خاص خودشو داره 

نگران نباشه انشااالله که قبول میشه🌹

فقط اینکه بازم حالا با مشاوری یا کسی که اطلاعاتش درمورد فرهنگیان خوبه صحبت کنید چون الان با این حساب کنکور تستی تاثیر کمی در قبولی اش داره و به طبع اون برنامه ریزیش هم باید متفاوت باشه🤔

خواهش میکنم ، ممنون انشاالله🌹 فرهنگیان از پارسال کنکور جداگونه اضافه کرده که شامل دینی و هوش بوده م ...

درسته خیلی روند کنکوردادنو سخت کردن جز استرس برای بچها هیچی نداره

خیلی ممنون حتما ازمشاور کمک میگیرم