2777
2789
عنوان

امیدی برای زندگی ندارم دیگه 😭😭

105 بازدید | 7 پست

من بخاطر یه چیزی که بسیار باارزش بوده و از دست دادم حدود 1ماه و نیم هست که ناامید شدم و خیلی از وقتا میگم ای کاش میمردم ولی این وضعیت نداشتم شدم مرده متحرک از طرفی با کسی هم نمیتونم صحبت کنم دارم از درون منفجر میشم 

بقدری که سیستم بدنم بهم ریخته اصلا اشتها برا غذاخوردن ندارم خیییلی کم اگه باشه که گرسنه بشم فقط میخورم چیزی که نیاز بدنم تامین بشه هر شب گریه بخدا کم آوردم 

نمیدونم چکار کنم 

از طرفی با سردرد و پیشونی درد و چشم درد های زیاد میترسم تو 19 سالگی میگرن بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلت کنکوره طاقت بیار

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
تمام زندگیم روی این کنکور بوده اصلا فک نمیکردم اینطور شه

دوباره تلاش کن سنی نداری که خوشبحالت دغدغه ت تو ۱۹ سالگی اینه من ۱۹ سالگیم عروسیم بود تو نوزده سالگی یکسال ارز دانشگاهمو خونده بودم انواع اقسام مدرکای فنی حرفه ای داشتم گواهی ناممو گرفته بودم و از اونجایی که برای بزرگ شدن عجله داشتم بااینکه تک دختر بودم و در رفاه کامل با کلی خواستگار یک پسر بجه ننه ازدواج کردم و از ۱۸ سالگی بده و بگیر من با مادرشوهر شیطانم شروع شد الان ۲۶ سالمه کمی دخالتاش کمتر شده ولی حس میکنم زود بود برای اینهمه دست و پنجه نرم کردن با ادمایی که بویی از انسانیت نبردن 

سن شما که بودم انگار دنبالم کردن فقط میخواستم به جایی برسم که خودمم نمیدونم همش فکر میکردم همه پشت سرم حرف میزنن اگه به فلان چیز نرسم ولی تهش چیشد الان خودمم و خودم و خاطرات خوب بچگیم و زخمایی که بهم توسن کم زدن

عجله نکن رفیق اول راهی...