2777
2789

نمی‌دونم باید جمع کردن وسایل رو از کجا شروع کنم کلی وسایل دارم دوماه وقت دارم اما باز هر طرف نگاه می‌کنم نمی‌دونم از کجا شروع کنم

حق داری

اول سعی کن از وسایلای ک خیلی استفاده نمیکنی مثل دکوریا و لباسایی که الان استفاده نمیشن شروع کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

از الان که دو ماه وقت داری زوده. الکی خونه ریخت و پاش میشه. از ۲۰ روز قبلش شروع کن. وسایل آشپزخونه و اسباب بازی و کتاب و کلا ریز میز که نیاز نداری رو کارتن بزن. مرتب برگه توضیحات بچسبون بذار یه گوشه ای.  دیگه هر روز یه بخشی رو جمع کن تا ضروری ها که میشه روزای آخر. بزرگا رو هم که همینطوری میبرن. فقط سلفون میپیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چندماه پول پیش دادیم صاحبخونه مستاجر توش بود قرار بود برج 7روز اول بره ما بریم اونجا الان گفته اصلا بلند نمیشم تا برج 9.صاحبخونه هم میگه باید از برج 9قراداد ببندین ماهم سختمونه وسط سال بلند بشیم

از الان که دو ماه وقت داری زوده. الکی خونه ریخت و پاش میشه. از ۲۰ روز قبلش شروع کن. وسایل آشپزخونه و ...

خیلی وسیله دارم خیلی نگاه که می‌کنم غمم میگیره 

۷سال اینجا نشسته بودم اصلا حالیم نشده بود مستاجری

خیلی وسیله دارم خیلی نگاه که می‌کنم غمم میگیره ۷سال اینجا نشسته بودم اصلا حالیم نشده بود مستاجری

آره واقعا پروسه اسباب کشی خیلی سخته .  جمع کردن یه بحثه، دوباره خونه جدید چیدن یه معضل دیگه. سعی کن حتما لیست داشته باشی.  تا بدونی تو هر کارتنی چی داری. شکستنی ها رو حتما مشخص کن تا کارگرا بدونن. اگه خونه جدید خالیه و میتونی کم کم لباسا و ظرفا رو خودتون با ماشین ببرید تو کابینت و کمد بچینید. من آخرین بار این کارو کردم. واقعا روز اسباب کشی کارم کم شده بود. فقط بزرگا رو کارگرا آوردن.