2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک گربه زخمی

327 بازدید | 27 پست

دوستان ببخشید من دیشب میگرنم بدجور عود کرده بود تا همین الان پارچه بسته بودم خواب بودم

الان پاشدم دیدم ۴۶۰ تا پیامه

و تاپیک تعطیل شده

نمیدونم چی گذشته چی شده

ولی فک کنم خیلیا کمک کردن

دستتون درد نکنه خدا خیرتون بده که تاپیک رو شلوغ کردین

انشالله نتیجه درمانش رو از پیج پیگیری میکنیم

چون منم مثل شما تنها راه دسترسیم پیجشونه

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
الان اس دادم ب منشیهگف دکتر گفته۲_۳ روز دیگه جراحی میشه انشالله

خب خداروشکر عزیزم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیع

هیچی

ی پیشی ملوس اوف شده و جهانی رو ریخته بهم

همه روشنفکرا گرد هم اومدن ک پول عملشو جور کنن

اونوقت ما خودمونو پاره کنیم برای تهیه پول عمل ی بچه مریض آیا کسی دلش بسوزه یا ن

آخرشم انقدر دیر میشه ک کار از کار بگذره

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
هیچیی پیشی ملوس اوف شده و جهانی رو ریخته بهمهمه روشنفکرا گرد هم اومدن ک پول عملشو جور کنناونوقت ما خ ...

وای

درخواست پول ک اینجا ممنوعه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

هیچیی پیشی ملوس اوف شده و جهانی رو ریخته بهمهمه روشنفکرا گرد هم اومدن ک پول عملشو جور کنناونوقت ما خ ...

اینکه جون یه بچه گربه بی زبون نجات بدی بده واقعا؟

اون حیوون به دست ما ادما به این روز افتاده ما وظیفه داریم در قبال حیوونا همونطور که جون یه ادم ارزش داره جون حیوونام ارزش داره

واسه پیشی 🤐🤐باورم نمیشه کاش جون انسان ها مهم تربود

ن نگووووو الان جامعه روشنفکرا و حامی حقوق حیوانات تو سر زنون میان ک چرا این حرفو میزنی اونم ب اندازه ما حق زندگی داره

❌️لایکم نکنید لطفا❌️