اوووه فکر کنم دخترتون اگه باردار بشه هم خیلی شرایط بارداریش سخت باشه و حتی بعد زایمان هم کلی اذیت میشه. به نظرم اگه وسعشو دارین از رحم اجاره ای استفاده کنین. تجربه ثابت کرده اصرار به بعضی چیزا واقعا به صلاح آدم نیست. البته شما خودتون باتجربه تر هستین این نظر شخصی من بود.
بنظر من سرخود بهش دارو ندید ببرید پیش متخصص طب سنتی بدنش رو پاکسازی کنه اصلاح مزاج انجام بده دارو تقویتی بده بهش ان شاالله اینجوری اصولی مشکلش رفع میشه ولی ممکنه شما یه چی بدید بدترش کنه من خودم چون تجربه دارم میگم معده م مشکل داشت علایم سردی هم داشتم شروع کردم به گرمی خوردن زیاد.باز چند سال درگیر اگزما شدم هنوزم کامل کامل خوب نشده نه معده م نه اگزما،😬
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قند نداره یا زیاد قند نمیخوره ؟ اونایی که قند زیاد مصرف میکنن عفونتشون دیر خوب میشه. بهداشت رابطه و یهداشت بدنش رو هم خیلی رعایت کنه لباس زیرای قبلی رو کلا بریزه دور جدید بگیره .پیش یه دکتر با تجربه بره که تشخیص دقیق بده. استرس نداشته باشه. خود استرس ایمنی بدن رو کم میکنه. من خودم برای پاکسازی بدنم از پیاز درمانی استفاده میکردم اینجوری بود که هر روز یه پیاز رو میجوشوندم و یه لیوان آبش رو سر می کشیدم. حالا بزن اینترنت چون دقیقش رو یادم نیست.
اگه عفونت داره حتما هر دو همسر برن پیش دکتر ممکنه منتقل شده باشه و هی چرخه تکرار بشه.
شوهرش به آی وی اف رضایت نمی ده چه برسه رحم اجاره ای
امان از این مردا. چقدر ما خانم ها آسیب میبینیم سر همین مسائلی که آقایون درکی ازش ندارن. من دو ماهه زایمان کردم. یعنی قبل بارداری یک بدن قوی داشتم بمب تکونم نمیداد. شوهرم کرونا گرفته بود میبوسیدمش هیچیم نمیشد. اصلا نمیدونستم ترش کردن چیه. سوزش سر دل رو حتی تو بارداری هم تجربه نکردم. از وقتی زایمان کردم یه ذره چیز ناسازگار بخورم معدهم میسوزه. هنوز پاییز نیومده بود سرما خوردم. چقدرم با بچه کوچیک همه چی سخت تره. حالا واسه همین گفتم ممکنه دخترتون خیلی اذیت بشه. انشاالله که هرچی خیره پیش بیاد.
زیر نظر پزشکه عزیزم ولی گفتم کسی راه حلی بلد باشه چند ساله اقدام به بارداری کرده شوهرش دیگه سر دارو ...
خب متوجه شدم منم گفتم دارو گیاهی میخواهید استفاده کنید هم پیش طبیب ببرید دارو گیاهی هم بدون عارضه نیست و تجربهی خودمم که گفتم.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚