2777
2789

اومدم اینجا یکم از خوده واقعیم بگم ، 

تو زندگیم همیشه چاق بودم 

تو مجردیم که تپل بودم 

اما بعده ۲ تا زایمانم پشت سرهم 

رسما چاق شدم ..... 

همه بهم سرکوفت میزنن ، خانوادم شوخی شوخی سرکوفت میزنن ... 

بابام هر موقع میبینتم بهم جدی میگه این چه وضعشه و اینا .... 

تو این پنج سال همه جور تلاشی کردم بارها کالری شماری شروع کردم ...که ول کردم هر بار 

بوتاکس معده زدم ۵ کیلو فقط کم کرد 

کتوژنیک گرفتم تا ده کیلو کم کردم ولی خوب ادامه نداشت و بازم برگشت .... 

دیشب یه خانومیو دیدم تو برنامه اسپید دیت ، میگفت از وقتی که چاق شدم دیگه نمیتونم از خونه در بیام ، نمیرم پیش دوستام و فامیل ... 

چقد باهاش همزاد پنداری کردم 😔

چون منم همینم با همه قطع رابطه کردم که یوقت منو نبینن ... 😔 درده واقعا 

از اونور پرخوری هزار تا عوارض میاره ، مثلا پرخاشگرم میکنه ...‌ بی حال و کسلم میکنه ، جوری که دنبال هیچ هدفی نمیری .... 

نگم برات که چه گندی میکشه به زندگیه ادم ... 

یادمه سال کنکورم هییییی غذا خوردم از استرس هی بیحال و کسل خابیدم چاق شده بودم .... 

که حتی اگه اون پرخوریای عصبیو نمیکردم ، بهتر پای کتابام میشستم و بهتر نتیجه میگرفتم 

من نمیدونم باید بلاخره این دوره باطل رو بشکنم ، از این رفتار پرخوریم متنفرم .... 

از امروز شروع میکنم ... فروردین تولدمه ... امیدوارم بتونم یه کادو تولد خوب به خودم بدم ، اونم تغییر رفتار تو الگوی خوردنمه ‌....

الان ۸۶ کیلوام با قد ۱۶۰ 

تا عید 

هی میام میزارم که چقد کم کردم ...

حس میکنم اینبار دیگه تصمیمم جدیه ..... 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سه ماه ۱۱ کیلو کم کردم الان ۶۳ کیلوم هم قد خودتم ببین هر روزر۱۲۰ تا دراز نشست میرفتم ۴۵ دقیقه پیاده روی شیرینی چربی حذف برنج هشت قاشق سرخکردنی نمیخوردم توم رعایت کن عالی میشی

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

خیلیم چاق نیستیا

فک کردم۱۲۰ کیلویی هستی

تاحالا اون گند زده به زندگیت حالا تو اونو قهوه ای کن

آهسته وپیوسته پیش برو که خسته نشی

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کار خوبی میکنی

منم خیلی لاغر بودم پارسال این موقع

الان کاملا تناسب دارم

اراده کنی میشه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

فک کردم 100 به بالایی

کاری نداره عزیزم منم بعد زایمان با همین قد و وزن بودم، دوماهه 20 کیلو کم کردم😍

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️