2777
2789
عنوان

هیچوقت دلم نمیخواد بچه دار بشم

274 بازدید | 16 پست

بچه بدنیا بیار بهش محبت کن بزرگش کن همه کار براش بکن اخرش تنهات بزاره بره  !! میخوام چیکار واقعا ...اصلا خیلی از مادر شدن میترسم ...هم از زایمان میترسم هم حس میکنم بچه بی وفاعه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر که بشی، بچه رو بزرگ میکنی بهش شیره ی جونت رو میدی، تربیتش میکنی، میره داخل جامعه موفق میشه...هیچ خواسته و منتی هم ازش نداری و براش ارزوی خوشبختی میکنی فقط

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همینه دیگه، واسه اینکه یکم سرشون گرم شه و باهاش بازی کنن یا پس فردا عصای پیری و کوریشون شه یا آرزوهای محال خودشونو برآورده کنه یا حرف مردم و ... بچه میارن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

یک سوال یعنی دوست داری تا آخر عمر بچه پیش خودت باشه هیچ وقت رشد نکنه یعنی بچه بلوغ فکر عقلانی نکنه البته لحن با لحن فرق داره واقعا اخلاق بیاد پایین فساد بالا میره یک مخترع داریم با لحن خوب کارش جلو می بره یک مخترع داریم با لحن بد هرچند خیلی دلم می سوزه برای کسایی که مودب متین جلو میرن آخر به دتم کثافتکاری می افتم چه زن چه مرد از شوهر بی احساس متنفرم ،ولی مردان ریشو هم منفورن

میدونمم اما اخرش میزارنت خونه سالمندان

اصلا هم اینطور نیست.. بچه رو خوب تربیت کنی این اتفاق نمیفته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب