2777
2789
عنوان

برش پرینه در زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 14171 بازدید | 164 پست

عزیزم وقتی پارگی خودش اتفاق بیافته به سمت مقعد میره 

به همین خاطر دکترها زودتر برش میزنن تا این اتفاق نیافته 

برش به سمت ران پا زده میشه 

جاش نمیمونه 

بخیه ها الان یا لیزری هستن یا جذبی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] تازه میگفت بچم دنیا اومد جفتم نیومد بود بیرون بچه رو بردن لباس بپوشونن هنوز درد داشتم گفتم چرا درد د ... [/QUOTE]

همین کارارو میکنن ماماهای ناکار که همه از زایمان طبیعی میترسن...به جای اینکه دردشو کم کنن عذاب میدن 

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
نه همون طبیعی، چون هم اونجات پاره ب‌شه هم شکمت، زایمان دوم طبیعی راحتره همه میگن

اره بعضیا دیگه برش نمیخورن و بدون بخیه بچه دومشونو میارن...اولی سخته....

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

عزیزم بیمارستان خوب برو اصلا دور بیمارستانای شلوغ و خط بکش 

اگه تهرانی برو اقبال من اونجا سز شدم تو یه روز فقط دوتا زایمان طبیعی اوردن حال جفتشون خوب بود طبیعیشم رایگان زده بود من سز بودم تقریبا ۴ تومن دادم

یکیشون دکترش مردبود انقدر با احترام بازنه حرف میزد فقط میگفت دخترم دردت شروع شد داد نزن کمکت نمیکنه دهنتو ببند اینجوری و زور بزن دختر خوبم افرین و ازاین حرفا بعدم صدای گریه بچه اومد من که اتاق بغل بودم صدای بچه رو شنیدم احساساتی شدم بغضم گرفت. بعدم شب اومد بهش سر زد گفت راضی بودی دختره انقدر تشکر کرد البته میدونم همه با دکتر مرد راحت نیستن

نمیدونم دومی رو سز کنم یا نه

سزارین که میگن 7 لایه شکمت پاره میشه...اونم بعد عمل باید درد جوش خوردن و بکشی

عزیزم بیمارستان خوب برو اصلا دور بیمارستانای شلوغ و خط بکش  اگه تهرانی برو اقبال من اونجا سز ش ...

همه که شرایطش رو ندارن

مثلا ما مناطق محروم دکتر و بیمارستان خوب از کجا بباریم

مهاجرت هم میگن نکنین..